«Έχω χάσει την δύναμη των χεριών μου! Δεν μπορώ να...» - Πολύ βαρύ το κλίμα σήμερα 23/2 στο Πάμε Δανάη

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω χάσει την δύναμη των χεριών μου! Δεν μπορώ να...» - Πολύ βαρύ το κλίμα σήμερα 23/2 στο Πάμε Δανάη

Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα στη σημερινή 23/2 εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, με αφορμή την ιστορία της Jana, μιας γυναίκας 52 ετών που πάσχει από άνοια, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια αλλά και οι συνεργάτες της να ξεσπούν σε κλάματα.

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα, με δάκρυα στα μάτια, θέλησε να στείλει και τα δικά της μηνύματα ενώ βαρύ ήταν το κλίμα στην εκπομπή και την Παρασκευή 17/2 σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, ο οποίος πάσχει από μια ιδιαίτερη μορφή άνοιας.

«Συγγνώμη που σε έχω συγκινήσει, αλλά δεν γινόταν να το αποφύγω αυτό το θέμα», είχε αναφέρει ο Άρης Καβατζίκης με τη Δανάη Μπάρκα να λέει συγκινημένη: «Και πολλές φορές μπορεί να υπάρχουν ακόμα και επιστήμονες γιατροί, που υποστηρίζουν ότι είναι μία ξεκούραση του μυαλού. Εννοώ ότι μπορεί να μην είναι και τίποτα και να έτυχε σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι μπορεί να πάει από το γενεαλογικό δέντρο. Σας ζητώ συγγνώμη» είχε πει η Δανάη Μπάρκα ιδιαίτερα συγκινημένη… δείτε εδώ το βίντεο!

Τα δάκρυα της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Σήμερα, λοιπόν, η παρουσιάστρια είπε:

«Σκεφτόμουν ότι όσοι έχουμε στο περιβάλλον μας ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτή τη νόσο φτάνουμε στο σημείο να ευχόμαστε να “φύγουν” αυτοί οι άνθρωποι για να μην ταλαιπωρηθούν και να μην μας θυμούνται. Είναι πολύ σκληρό για τους γύρω ανθρώπους να ζουν με τον φόβο ότι θα τους ξεχάσουν.

Να αγαπάμε πολύ και βαθιά τους ανθρώπους μας. Ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, τι κρύβεται πίσω από πολλά χαμόγελα και τους ανθρώπους που θεωρούμε δυνατούς. Να στείλω την αγκαλιά μου σε όσες οικογένειες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα στο σπίτι τους» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.