«Παρεξηγήθηκα! Ο συμπρωταγωνιστής μου...» - Η "Βουλίτσα" ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα"

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παρεξηγήθηκα! Ο συμπρωταγωνιστής μου...» - Η

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, η Ελένη Κοκκίδου αποχωρεί από την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις την μουρμούρα, όπως επίσης ακόμη δυο ηθοποιού του κεντρικού καστ.

«Η Ελένη Κοκκίδου, η Βουλίτσα από τη Μουρμούρα, δεν θα συνεχίσει στο καστ της σειράς την επόμενη σεζόν. Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου, όμως, αποχωρεί. Ο Αντώνης Αντωνίου, που υποδύεται τον Μηνά, συνεχίζει κανονικά και τώρα αναζητείται η νέα του παρτενέρ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παραγωγή και το κανάλι, η ηθοποιός το κάνει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο για την 11η σεζόν της Μουρμούρας», ειπώθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη - δείτε εδώ ποιοι άλλοι ηθοποιοί μας λένε αντίο.

Η ανακοίνωση της Κοκκίδου για την Μουρμούρα

Μιλώντας λοιπόν η τηλεοπτική Βουλίτσα στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια και έχει αφήσει το δικό της στίγμα.

«Για μένα η “Μουρμούρα” λήγει. Τα 10 χρόνια είναι υπέρ αρκετά. Θέλω να κλείσω αυτόν τον κύκλο και να ανοίξω άλλους κύκλους. Δεν έχω λόγο πια να μείνω, γιατί νιώθω ότι έδωσα ό,τι ήταν να δώσω, πήρα ό,τι ήταν να πάρω και από εδώ και πέρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα. Ρουτίνα δεν ήταν ποτέ, φεύγω πριν γίνει. Υπάρχει μια περίπτωση να εμφανιστώ για κάποιες στιγμές του χρόνου. Δεν προσπάθησαν να εμποδίσουν. Κουβέντα δεν είπαν, αφού παρεξηγήθηκα. Αλλά καταλαβαίνουν και αυτοί. Το κατάλαβαν αμέσως όταν τους το εξήγησα και δέχθηκαν αμέσως. Ο συμπρωταγωνιστής μου δεν ξέρω τι θα κάνει τελικά, αλλά επιθυμεί πολύ να συνεχίσει», ανακοίνωσε.

Η ηθοποιός επίσης, μίλησε για το δύσκολο πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της σε ηλικία 40 ετών και την έκανε να αλλάξει την εικόνα που είχε για τη ζωή της.

Δεν δίστασε μάλιστα, να σχολιάσει με τον δικό της τρόπο την σχέση Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη για το επίμαχο πλάνο στα μπουζούκια.