Ξεσπάθωσε ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Super Κικής - «Έχει βγει ποτέ η Ελένη Μενεγάκη να...»

«Δεν το έχουμε ακούσει από τον Μητσοτάκη να το λέει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεσπάθωσε ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Super Κικής - «Έχει βγει ποτέ η Ελένη Μενεγάκη να...»

Για ακόμη μια φορά οι εκπομπές ασχολήθηκε με την υπόθεση της Super Κικής, η οποία βρέθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί. Στα κρατητήρια και συνέχεια στα δικαστήρια οδηγήθηκε όταν προσπάθησε να βοηθήσει μία φίλη της η οποία κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της, αλλά στην προσπάθειά της να κάνει τον θύτη να "πληρώσει", βρέθηκε εκείνη πίσω από τα σίδερα.

Το γεγονός λοιπόν - μεταξύ άλλων - που συζητήθηκε έντονα ήταν η δήλωση που έκανε μέσα από το κρατητήριο, μετά τη σύλληψή της: «Εγώ χτυπιόμουν και τους έλεγα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο».

Η εν λόγω ατάκα σχολιάστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του να ξεσπούν, λέγοντας πως αυτό δεν το έχουν πει παγκοσμίου φήμης ονόματα.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα κατά της Super Κικής

«Δεν το έχουμε ακούσει από τον Μητσοτάκη να το λέει. Πάρτε έναν παρουσιαστή σοβαρό τηλεοπτικής αξίας με χρόνια προσφορά… η Μενεγάκη που είναι χρόνια και είναι η Μενεγάκη, έχει βγει ποτέ να πει είμαι δημόσιο πρόσωπο; Οι Star Αμερικανοί έχουν βγει ποτέ να πουν είμαι δημόσιο πρόσωπο;», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του πλατό.

«Αλλά αύριο οι εκπομπές θα σφαχτούν και σήμερα για το ποιος θα την πρωτοφιλοξενήσει», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Να σημειώσουμε πως ο Λιάγκας έχει προηγούμενα με την Super Κική για αυτό και με το που βγήκε η είδηση της σύλληψης της σχολίασε:

«Τι πάει να πει δημόσιο πρόσωπο, δεν το κατάλαβα. Θα τρελαθώ τώρα. Καταρχήν γίναμε όλοι δημόσια πρόσωπα ξαφνικά. Έλεος τώρα. Αυτά δεν πρέπει να ακούγονται. Δημόσιο πρόσωπο και να έχει διαφορετική μεταχείριση από τον νόμο; Τι πράγματα είναι αυτά; Τι πάει να πει “είμαι δημόσιο πρόσωπο; ”Εγώ μετά από 30 χρόνια που κάνω τη δουλειά αυτή, ντρέπομαι να πω ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και κρύβομαι όταν βγαίνω έξω. Γίνανε όλοι δημόσια πρόσωπα… Κι αν κάποιος αστυνομικός τη λυπήθηκε και της έδωσε το κινητό βγαίνει και το λέει;

Κρίμα είναι γενικότερα μια ιστορία και μια κατάσταση για το πώς σε αυτή τη χώρα κάποιοι γίνονται διάσημοι και τους δίνουμε βήμα. Γιατί εδώ βήμα εδόθη στο θέμα γιατί έχει πια μια ρεπορταζιακή διάσταση. Αλλά ξαφνικά με τίτλους και συνεντεύξεις πρόσωπα που δε θα έπρεπε κατά τη δικιά μου γνώμη να απασχολούν εκπομπές λόγου κτλ… Να δούμε και ποιους προβάλλουμε και ποια είναι τα πρότυπα της ζωής μας» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.