Survivor All star: «Βγες και πες σαν άντρας: ερωτεύτηκα» - Πυρ και μανία η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Μάριο Πρίαμο

Με αφορμή το χθεσινό μήνυμα που του έστειλε η Καρολίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All star: «Βγες και πες σαν άντρας: ερωτεύτηκα» - Πυρ και μανία η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Μάριο Πρίαμο

Χαμό έχει προκαλέσει το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στον Μάριο, το οποίο προβλήθηκε στο έπαθλο επικοινωνίας του χθεσινοβραδινού 22/2 επεισοδίου του Survivor All Star -δείτε εδώ την αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Χαίρομαι που σε βλέπω να λάμπεις συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης. Είσαι survivor με όλη την έννοια της λέξης. Φιλιά, φιλιά φιλιά. Φιλιά σε όλους. Θα τα πούμε έξω, βέβαια είναι μακρύς ο δρόμος», ήταν τα λόγια της της Καλύβα, με εκείνον ωστόσο, να ζητά να κλείσει το θέμα εκεί, τονίζοντας πως όλες οι απαντήσεις και οι εξηγήσεις θα έρθουν εκτός παιχνιδιού με τα πρόσωπα που πρέπει.

Τα σχόλια της Μπέτυ Μαγγίρα για το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στον Μάριο

Η Μπέτυ Μαγγίρα λοιπόν βλέποντας σήμερα 23/2 στην εκπομπή της το εν λόγω απόσπασμα, είπε:

«Από τη μία είπε θέλω να το ακούσω, από την άλλη: δεν θέλω να μου στέλνει μηνύματα, να σεβαστεί αυτό που ζω, γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση και με πιέζει ψυχολογικά. Μα τι θες κι εσύ, άνθρωπέ μου; Δεν έχω, λέει, εδώ τη δυνατότητα να μιλήσω. Μα εκεί την έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις.

Αυτή η στάση της είναι πιο σωστή για μένα. Ερωτεύτηκε, το είπε, το πήρε όλο επάνω της, έφυγε από το παιχνίδι ξεκάθαρα για αυτόν τον λόγο. Και αυτός δεν παίρνει καμία θέση. Ρε παιδί μου, βγες και πες σαν άντρας: ερωτεύτηκα, σταυρώστε με και δυο σφαλιάρες δώστε με. Αισθάνεται και ενοχή για αυτό που είχε με την Ελευθερία.

Το έκανε μέσα σε ένα ριάλιτι, που ήξερε ότι θα φανεί. Από μόνη της τον πήρε η Καρολίνα; Φαντάσματα έβλεπε; Δεν τους είδαμε να φιλιούνται σε μία καλύβα;», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.