Survivor All Star spoiler: Απομονώθηκαν στην ζούγκλα Πρίαμος - Ελευθερίου λίγο μετά το μήνυμα της Καρολίνας

Η την κορϊδεύει ή μας κοροϊδεύουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Απομονώθηκαν στην ζούγκλα Πρίαμος - Ελευθερίου λίγο μετά το μήνυμα της Καρολίνας

Το τρίγωνο Ελευθερίας Ελευθερίου, Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας Καλύβα θα αργήσει να λυθεί, τουλάχιστον όσο ακόμη βρίσκονται μέσα στο Survivor All Star. "Κερασάκι" στην τούρτα στην όλη αυτή άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους δυο πρώτους, ήταν το μήνυμα που έστειλε η Ζακλιν στον Μάριο για το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν χθες 22/2.

«Χαίρομαι που σε βλέπω να λάμπεις συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης. Είσαι survivor με όλη την έννοια της λέξης. Φιλιά, φιλιά φιλιά. Φιλιά σε όλους. Θα τα πούμε έξω, βέβαια είναι μακρύς ο δρόμος», ήταν τα λόγια της, με εκείνον ωστόσο, να ζητά να κλείσει το θέμα εκεί, τονίζοντας πως όλες οι απαντήσεις και οι εξηγήσεις θα έρθουν εκτός παιχνιδιού με τα πρόσωπα που πρέπει.

Η Ελευθερία από πλευράς της, παρακολουθούσε με θλιμμένο πρόσωπο και η Ευρυδίκη από δίπλα την παρηγορούσε.

Δείτε επίσης: Ασύλληπτο σκάνδαλο στο Survivor All Star: «Με κράταγαν όμηρη και μου έδιναν....» - Το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα στον Ατζούν

Τι συνέβη μετά το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star με Ελευθερίου - Πρίαμο

Όπως αποκάλυψε σήμερα Πέμπτη 23/2 η εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο είναι λίγο περίεργες. Συγκεκριμένα, αρκετές φορές έχουν απομονωθεί για πολλές ώρες στην ζούγκλα, χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει γνωστό τι έχουν πει.

Μάλιστα, χθες 22/2 μετά το έπαθλο της επικοινωνίας και το μήνυμα της Καρολίνας που την στεναχώρησε, του μίλησε λίγο αργότερα πολύ ήρεμα, χωρίς να είναι νευριασμένη. Μάλιστα, για ακόμη μια φορά απομονώθηκαν στην ζούγκλα οι δυο τους.

Είναι ξανά μαζί και δεν θέλει ο Μάριος να το μάθει η Καρολίνα, θέλεις να της δώσει εξηγήσει χωρίς να σχολιαστεί η προσωπική του ζωή; Σίγουρα μετά το τέλος του Survivor θα μαθευτούν όλα.