Survivor All Star: Έφτυσαν αίμα, αλλά τα κατάφεραν - Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Ε ρε τι έχει να γίνει...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Έφτυσαν αίμα, αλλά τα κατάφεραν - Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Άλλος ένας αγώνας έληξε για το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης 22/2 και ήταν ένα από τα πιο σημαντικά race, καθώς το έπαθλο που ήθελαν όλοι να κερδίσουν είναι αυτό της επικοινωνίας. Η μάχη ήταν πολύ δύσκολη, καθώς και οι δυο ομάδες ήταν πολύ κοντά και όλος ο "στίβος" πήγαινε πόντο πόντο.

Οι μπλε θεωρούσαν πως είχαν ένα πλεονέκτημα παραπάνω, διότι υπήρχε μεγάλη αναταραχή στην κόκκινη ομάδα και αυτό θα μπορούσε να τους επηρεάσει αρνητικά (δείτε εδώ την καταγγελία "βόμβα" της Σκαφίδα για τους συμπαίκτες της), αλλά αυτό φάνηκε πως δεν συνέβη.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό (22/2) έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star

Είχαν το πλεονέκτημα σε όλη τη διάρκεια και επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr λοιπόν, οι διάσημοι κατάφεραν να φτάσουν στο 10 πρώτοι, αφήνοντας τους μαχητές πίσω στους 7 πόντους. Τον νικητήριο πόντιο τον έφερε ο Σπύρος Μαρτίκας ενάντια στον Νικόλα Αγόρου, κάτι που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους, ενώ η αντίδρασή του φαρμακοποιού στη συνέχεια για αυτή του τη νίκη προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις από τους αντιπάλους, αφού θεωρήθηκε πως έχει έπαρση.

Αυτός ο παίκτης φεύγει τελικά αύριο

Το αυριανό 23/2 επεισόδιο αναμένεται ακόμα πιο κρίσιμο, μιας και δούμε ακόμα έναν παίκτη να μαζεύει τα πράγματά του, να παίρνει το αεροπλάνο και να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Γιώργος Κόρομι, Αφροδίτη Σκαφιδά, Μελίνα Μεταξά και Κώστας Παπαδόπουλος είναι οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας και το Youweekly.gr σας έχει από τώρα τον παίκτη που αποχωρεί!

Ο λόγος λοιπόν για τον... Κώστα Παπαδόπουλο! Πολλοί περιμέναμε, η αλήθεια είναι, την Μελίνα Μεταξά, λόγω του τραυματισμού της, ωστόσο ο ζαχαροπλάστης είναι τελικά αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους!