«Η μητέρα του είναι η καλύτερα καφετζού της Πάτρας» - "Κόλαφος" ο Αλέξης Κούγιας για τον Δασκαλάκη  

«Δεν μου λέει τίποτα τώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτά στις κουτσομπόλες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η μητέρα του είναι η καλύτερα καφετζού της Πάτρας» -

Στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αθηνών βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 23/2 συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μάλιστα τα έβαλε με τον κ. Λέων, ο οποίος είχε δηλώσει ότι η κατηγορούμενη νιώθει πολύ καλά ψυχολογικά, ότι είναι αθώα και ότι πιστεύει και η ίδια ότι θα βγει από τη φυλακή πολύ σύντομα.

Να σημειώσουμε ωστόσο ότι αποφασίστηκε ομόφωνα η κατηγορούμενη μητέρα να παραμείνει στη φυλακή για ένα εξάμηνο ακόμη και να μην αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση με περιοριστικούς όρους -δείτε εδώ το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη που την "καίει".

"Κόλαφος" ο Αλέξης Κούγιας για τον Δασκαλάκη

«Με τον πρώην σύζυγό της δεν έχει επικοινωνήσει από τότε που της έκανε τη πρόταση να έχουν σεξουαλική επαφή μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μάλιστα εκείνη τον απέτρεψε και του είπε ότι είναι ντροπή. Δεν μου λέει τίποτα τώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτά στις κουτσομπόλες», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

«Η όλη εξέταση του κ. Δασκαλάκη είχε ένα και μόνο ενδιαφέρον, το αν θα επιβεβαιωθεί το κίνητρο ή όχι. Νομίζω ότι το δήθεν κίνητρο έχει καταρρεύσει. Αρχίζουν αναδεικνύονται και γεγονότα που οδηγούνται σε κατάρρευση. Η μητέρα του κ. Δασκαλάκη είναι η καλύτερα καφετζού της Πάτρας. Δεν ξέρω πόσους καφέδες θα της είπε η πεθερά της. Δεν χρειαζόταν να πάει πουθενά, μια επίσκεψη στην πεθερά της και δωρεάν κιόλας», συνέχισε λέγοντας ο Αλέξης Κούγιας.