«Τις πρώτες φορές εγκατέλειψα τον εαυτό μου, πέρασα....» - Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το πρόβλημα υγείας της

«Έμαθα να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου, περνώντας αυτό το δύσκολο πρόβλημα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τις πρώτες φορές εγκατέλειψα τον εαυτό μου, πέρασα....» - Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το πρόβλημα υγείας της

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και την δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου μίλησε το πρωί της Πέμπτης 23/2 η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα υγείας της.

«Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν, όμως, διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του, όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμείνει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά», είχε εξομολογηθεί πριν μερικές μέρες -δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έμαθε να αγαπάει πιο πολύ τον εαυτό της μετά την περιπέτεια υγείας της.

Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το πρόβλημα υγείας της

«Όταν περάσεις από συμπληγάδες και όταν περάσεις από κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα και κάποια στιγμή αισθανθείς ότι θα σταματήσεις να χαμογελάς, θα σταματήσεις να βλέπεις τον ήλιο, τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τους φίλους σου, υποφέρεις, τότε αναθεωρείς πράγματα πάρα πολλά. Τα προβλήματα υγείας όταν είναι σοβαρά, σε βοηθάνε και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Κάποιοι όταν περάσουν δύσκολα κλείνονται στον εαυτό τους. Δεν ήθελα να καταθέσω τα όπλα. Τις πρώτες φορές εγκατέλειψα τον εαυτό μου, πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν σηκώνω τα χέρια ψηλά εύκολα. Έμαθα να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου, περνώντας αυτό το δύσκολο πρόβλημα.

Τα έβλεπα πριν στον αφρό τα πράγματα, μετά είδα όμως ότι ο αφρός είναι αφρός. Απομάκρυνα κάποιους ανθρώπους οι οποίοι για μένα ήταν τοξικοί. Δεν το είχα καταλάβει, το κατάλαβα εκ των υστέρων και επέλεξα να ζω μια ήρεμη ζωή με ανθρώπους που μου δείχνουν και έμπρακτα ότι με αγαπάνε και με σέβονται» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.