«Τα σόγια δεν θέλανε...» - Ο Βασίλης Νομικός "άδειασε" το Πρωινό μας μετά την αποχώρηση του

«Αυτή η ιστορία ως ένα φλερτ. Μετά ήρθε ο αρραβώνας, μετά ο γάμος, μετά ο χωρισμός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα σόγια δεν θέλανε...» - Ο Βασίλης Νομικός

Ο Βασίλης Νομικός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA και μεταξύ άλλων, μίλησε για την συνεργασία που είχε με την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας. Ο δημοσιογράφος αποχώρησε από την ομάδα της παρουσιάστριας πριν από μερικές εβδομάδας, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστός ο λόγος.

Μπορεί να γράφτηκε πως τσακώθηκε με πρόσωπα πίσω από τις κάμερες, ωστόσο, η ίδια η Φαίη είχε διαψεύσει την είδηση λέγοντας, αποχαιρετώντας τον:

«Θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα μεγάλο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον Βασίλη Νομικό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα που ήταν μαζί μας. Ήταν δική του απόφαση οριστική βέβαια να μην συνεχίσει. Ήμασταν μαζί δυο μήνες. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία από κοινού λοιπόν αποφασίσαμε να μην συνεχίσει. Θέλω να πω όμως ότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και συνεργάτης, εγώ τώρα είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα. Να πω και δημοσίως πως η πόρτα του Πρωινού μας είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν και τον περιμένει πάντα μια θέση. Κάποιες φορές έτσι πρέπει να γίνεται. Ήρθε την Παρασκευή, δεν τον είδατε εσείς τηλεοπτικά ήταν πίσω από τις κάμερες της εκπομπής μετά το τέλος της εκπομπής και τα είπαμε καλύτερα και αποχαιρετηθήκαμε σε πολύ καλό κλίμα».

Δείτε όμως την απίστευτη αντίδραση του όταν τον συνάντησε η κάμερα και τον ρώτησε για την αποχώρηση του.

Η αποκάλυψη του Νομικού για το τέλος από το Πρωινό μας

Μιλώντας λοιπόν με την Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκάλυψε:

«Κοίταξε να δεις… Αυτή η ιστορία ως ένα φλερτ. Μετά ήρθε ο αρραβώνας, μετά ο γάμος, μετά ο χωρισμός, δηλαδή μία φυσιολογική γρήγορη σχέση. Τι θέλω να πω. Όταν με φώναξαν από τον ΣΚΑΪ, ήθελαν ενίσχυση σε αυτήν την εκπομπή. Όμως στην πορεία έβλεπα σημάδια. Να το πω τρυφερά. Δεν ένιωθα τόσο πολύ ευπρόσδεκτος σε αυτήν την εκπομπή. Και επειδή εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να πηγαίνω εκεί που με θέλουν...» αποκάλυψε.

Και πρόσθεσε: «Δεν έγινε καβγάς, είδα σε αυτούς τους δύο μήνες που κάθισα, ότι τα σόγια δεν θέλανε… Δεν ένιωθα ότι είμαι μέρος και μέλος αυτής της ομάδας. Τη δικιά σας την παρέα στο Happy Day τη ζηλεύω, έχετε δέσει. Εμείς νομίζω ότι δεν γίναμε ποτέ παρέα».