Το αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day: «Περιμένουμε ένα...» - Αυτό θα είναι το φύλο του μωρού του Κωνσταντίνου Δρούλια

«Το περιμένουμε από μέρα σε μέρα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Παρασκευής (24/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας. Ο γνωστός τραγουδιστής, που πριν από λίγο καιρό έκανε viral ένα περιστατικό σε νυχτερινό μαγαζί (δείτε εδώ το βίντεο) μίλησε στην εκπομπή του ALPHA για την πρόσφατη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

Ο τραγουδιστής έκανε γνωστό το ότι θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Πιο συγκεκριμένα, μια φωτογραφία με την τούρτα του ήταν η αφορμή να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα της οικογένειας του.

«Τα φετινά μου γενέθλια είναι λίγο διαφορετικά από τα προηγούμενα 32 χρόνια. “Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας άπειρα μνμ θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα”. Φέτος φύσηξα τα 33 και ο ερχομός του παιδιού μου σε λίγες μέρες είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω‼ Νιώθω ευλογημένος που ο θεός με αξίωσε και μου έδωσε αυτόν τον βαρύ και σπουδαίο ρόλο του Πατέρα‼ Σε περιμένουμε», έγραψε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Δρούλια για το μωρό του

«Πήραμε την απόφαση να μην ανακοινωθεί αμέσως αλλά πλέον είναι έτοιμο οπότε περιμένουμε το νέο μέλος από μέρα σε μέρα. Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα, γίνομαι για πρώτη φορά μπαμπάς. Νιώθω πολύ περίεργα, ποικίλα τα συναισθήματα. Νομίζω ότι θα ανταποκριθώ πλήρως στις απαιτήσεις του πατέρα» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό μου, για να πάρει το παιδί το όνομα. Όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι μας θα κάνουμε γαμο-βάφτιση. Θα κάνω κόρη, το μωρό είναι κοριτσάκι. Ήθελα πολύ να γίνω μπαμπάς» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.