«Για να πάρει και κανένα follower, είπε...» - Άσχημο "άδειασμα" από τον Γιώργο Λιάγκα για την Super Κική

«Κάνει δηλώσεις μέσα από τις φυλακές και δεν ήθελε να τα πει στην κάμερα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για να πάρει και κανένα follower, είπε...» - Άσχημο

Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση της Super Κικής, μιας και η ίδια μαζί με τις δύο φίλες - συνεργάτιδές της αφέθηκαν χθες 23/2 ελεύθερες με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, λίγο μετά 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 23/2, οι 3 κοπέλες εξήλθαν από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, με κατεύθυνση προς το σπίτι τους -δείτε εδώ τον λόγο που την είχαν περάσει χειροπέδες σαν να είναι κατάδικος.

«Όλα καλά, σας αγαπάω όλους. Ευχαριστώ πολύ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω από τον λογαριασμό μου στο Instagram. Νιώθω βασίλισσα μετά την απόφαση. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Έχω να κάνω μπάνιο από την γέννησή μου» ήταν τα πρώτα λόγια της Super Κικής μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ.

Τα νέα "καρφιά" του Γιώργου Λιάγκα για την Super Κική

Το εν λόγω βίντεο, μάλιστα, σχολίασε το πρωί της Παρασκευής 24/2 στην εκπομπή, Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι αιχμηρός για μία ακόμη φορά, ενώ με τον ίδιο τρόπο μίλησε και χθες για την γνωστή influencer -δείτε εδώ τι είπε.

«Τι σχόλια να κάνω τώρα; Έχει περάσει όλη αυτή την περιπέτεια, έχουμε μάθει τα πάντα, κάνει δηλώσεις μέσα από τις φυλακές και δεν ήθελε να τα πει στην κάμερα. Το να κάνεις 3 λεπτά αργότερα μπάνιο δεν θα σε κάνει πιο καθαρή, αφού είσαι βρώμικη, τρεις μέρες άπλυτη, θα πας να κάνεις μπάνιο. Είπε τρεις τέσσερις φορές θα τα πούμε στο Instagram, για να πάρει και κανένα follower. Αχ Θεέ μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Το χρονικό της σύλληψής της

Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα (20/2), με τη Super Κική να υποστηρίζει ότι ο 39χρονος, πρώην σύντροφος της φίλης της, ήταν κακοποιητικός και πως η ίδια πήγε να βοηθήσει τη φίλη και συνεταίρο της Αντρεα. Η influencer έχει περάσει τις προηγούμενες ημέρες στο κρατητήριο και είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Οπως καταγγέλλει ο 39χρονος, το πρωί της Δευτέρας η influencer μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια. Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι κοπέλες γνωρίζουν το δράστη και πήγαν εκεί με σκοπό να τον παγιδεύσουν. Μάλιστα, ο συνήγορος του 37χρονου, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάνει λόγο για μια δολοφονική επίθεση από άτομο που είναι επαγγελματίας και πληρώθηκε προκειμένου να ξυλοκοπήσει τον πελάτη του.