«Με την κόρη μου κάναμε...» - Η αποκάλυψη της Άντζελας Δημητρίου για την εγκυμοσύνη της Όλγας

Η τραγουδίστρια περιμένει το τρίτο της εγγόνι!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της αρασκευής 24/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που πρόσφατα αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της κόρης της και η ίδια ένιωσε απίστευτη χαρά και συγκίνηση (δείτε την εδώ) αποκάλυψε τις κινήσεις που έκανε με την κόρη της για να μείνει έγκυος.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το Πρωινό μας του ΣΚΑΪ, λοιπόν, έγινε γνωστό πως η μέλλουσα μανούλα έχει μάθει το φύλο του μωρού και σε αντίθεση με όλα τα μικρά αγόρια που έχουν έρθει στον κόσμο το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα εάν λάβει κανείς υπόψιν πως και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ιωάννα Τούνη, αλλά και η Ελένη Φουρέιρα γέννησαν αρσενικά, εκείνη κρατάει στην κοιλίτσα της ένα μικρό κοριτσάκι.

Η αποκάλυψη της Άντζελας Δημητρίου για την εγκυμοσύνη της κόρης της, Όλγας

Η Άνντζελα Δημητρίουυ και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης φωτογραφήθηκαν και παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με το θέμα εγκυμοσύνη.

Μεταξύ άλλων, η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει πως μαζί με την κόρη της έκανα τάμα για να καταφέρει να μείνει έγκυος, ενώ ανέφερε πως ο πατριάρχης στους Άγιους Τόπου της είχε τονίσει πως να μείνει έγκυος, θα κάνει κορίτσι.

«Μου έφεραν φυλαχτά από τον αρχάγγελο της Σύμης, τον οποίο και επισκεύτηκα και πήγαμε στους αγίους τόπους για νας ευλογήσει ο πατριάρχης», είπε στην συνέντευξη η τραγουδίστρια.