Πάνος Καλίδης: «Ο Μάριος έκανε λάθος αλλά είναι άντρας και έχει αδυναμίες» - Το σχόλιο για την Ελευθερίου

Τον δικαιολόγησε για τον ντόρο που έχει προκαλέσει με τις δύο παίκτριες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Καλίδης: «Ο Μάριος έκανε λάθος αλλά είναι άντρας και έχει αδυναμίες» - Το σχόλιο για την Ελευθερίου

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Πάνος Καλίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή του στο J2US -δείτε εδώ αν θα έχει αύριο 25/2 live ή όχι- όσο και τα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star.

«Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω στο J2US γιατί το ήθελα χρόνια, το παρακολουθούσα και ζήλευα. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κολλήσω με την κ. Στέλλα να δώσουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα», ανέφερε για το J2US.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για το Survivor All Star

Όσον αφορά το ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψε πώς είχε συμβουλέψει την Ελευθερία Ελευθερίου να παραμείνει ψύχραιμη και να το αντιμετωπίσει πιο ήρεμα το ζήτημα με τον Μάριο Πρίαμο, τον οποίο και.. δικαιολόγησε. Βέβαια, ο ίδιος, αποκαλύφθηκε πως συνευρέθηκε και με ακόμα μια παίκτρια - δείτε εδώ ποια!

«Αυτά τα λες για να τα λες. Το συμβόλαιο του Acun δεν είναι τυχαίο, είναι 50 σελίδες. Οτιδήποτε πρόκειται να συμβεί υπάρχει στο συμβόλαιο και το έχουν υπογράψει οι παίκτες. Όταν αποχώρησα κοιμόμουν σε δίκλινο με μία κοπέλα της παραγωγής.

Το Survivor δεν θα το ήθελα τόσο χύμα, ριάλιτι που το έκανε η Ελευθερίου. Εγώ τη συμβούλεψα να είναι ήρεμη και αυτό που είδαμε ήταν το πιο ήρεμο. Ήταν μια σχέση με τον Μάριο που κρατούσε καιρό. Ο Μάριος έκανε λάθος αλλά είναι άντρας και έχει αδυναμίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος.