Survivor All Star: Ο Πρίαμος συνευρέθηκε ερωτικά και με άλλη παίκτρια εκτός της Καρολίνας - Το αποκαλύπτει στην κάμερα για πρώτη φορά

"Κόλαση" στον Άγιο Δομίνικο! Το παραδέχεται στην Ελευθερία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ο Πρίαμος συνευρέθηκε ερωτικά και με άλλη παίκτρια εκτός της Καρολίνας - Το αποκαλύπτει στην κάμερα για πρώτη φορά

Μπορεί φέτος να είναι Survivor All Star, δηλαδή με όλους τους δυνατούς και πολυσυζητημένους παίκτες όλων των υπόλοιπων κύκλων, ωστόσο, όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, είναι περισσότερο ριάλιτι. Ήδη έχουν "σκάσει" δυο πολύ βαριά σκάνδαλα, αυτό με την Ασημίνα και τα εξώδικα που ανταλλάζει με την Acun Medya, αλλά και του Μάριου Πρίαμου με τα τετ α τετ του με την Καρολίνα Καλύβα απομονωμένοι στην ζούγκλα.

Η Καρολίνα λοιπόν αποχώρησε, ωστόσο μπήκε η πρώην αγαπημένη του Μάριου, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία του ζήτησε εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να γίνεται ένας άγριος καβγάς στην παραλία των Διάσημων ανάμεσα τους και να ακούγονται μέχρι και Γαλλικά.

Σύμφωνα τώρα με τα τελευταία επεισόδια, Ελευθερία και Μάριος έχουν έρθει πολύ κοντά και απομονώνονται στο δάσος, όπου συζητάνε με τις ώρες, Αν συζητάνε μόνο...

Επίσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκάλυψε στις κάμερες του Survivor All Star, πως όχι μόνο έχουν έρθει κοντά, αλλά είναι και πάλι μαζί! Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως «Οn camera προσπαθούν να μη φανεί, είναι μαζί».

Και με άλλη παίκτρια εκτός της Καρολίνας συνευρέθηκε ο Πρίαμος στο Survivor All Star

Ακόμη μια "βόμβα" όμως θα ταράξει τα νερά της σχέσης τους! Όπως αποκάλυψε το Πρωινό μας, στο επόμενο επεισόδιο η Ελευθερία Ελευθερίου θα ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο, αν έχει συμβεί κάτι και με άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Για κακή της τύχη λοιπόν, η απάντηση που θα λάβει θα είναι... θετική.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα απαντήσει ξεκάθαρα πως έχει συνυπάρξει ερωτικά και με άλλη παίκτρια και μάλιστα θα μάθουμε και το όνομα της.

Το τρίγωνο λοιπόν, θα γίνει... τετράγωνο!