Μπορεί να ρίχνουν ο ένας στον άλλον "καρφιά" αλλά ο Λιάγκας τους κατάφερε - Η συμφιλίωση του Λαζόπουλου με την Ντενίση

Η φωτογραφία από την στιγμή!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μπορεί να ρίχνουν ο ένας στον άλλον

Το πρωί της Παρασκευής (24/2) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκαν στην συμφιλίωση της Μιμή Ντενίση με τον Λάκη Λαζόπουλο. Εδώ και καιρό όπως είπαν και το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1, έχει "χυθεί" πολύ μελάνι για αυτή την κόντρα μεταξύ του ραδιοφωνικού παραγωγού με την ηθοποιό (δείτε εδώ τον λόγο).

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μιμή Ντενίση σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι δώσει μια αρκετά αφοπλιστική απάντηση στα όσα έλεγε για αυτήν, ο Λάκης Λαζόπουλος

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Εγώ δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα, εγώ κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και τα πιστεύω, εκείνου μπορεί να του φαίνονται περίεργα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αν πεις κάτι θετικό δεν θα παίξει σε 1.000 site, αν πεις κάτι αρνητικό θα παίξει. Αυτό κάνει ο Λάκης, πιάνει την Μιμή και λέει κάτι ψιλοαρνητικό για να το παίξουν.

Δεν τα έχουμε χαλασμένα, μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο να του πω γεια σου τι κάνεις. Μια δουλειά κάνει κι αυτός, η σάτιρα στα αρνητικά βασίζεται. Εγώ κάνω άλλη δουλειά. Το να δίνω τίτλους ξέρεις πόσο εύκολο μου είναι; Εδώ την έχω την ατάκα. Και ξέρω πώς δεν θα μπει τίτλος αν δεν μιλήσω. Δεν θέλω να διαφημίζομαι έτσι, δεν θέλω», τόνισε η ηθοποιός.

Η συμφιλίωση των Ντενίση και Λαζόπουλου και η αποκάλυψη του Λιάγκα

Η Μιμή Ντενίση και ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκαν μαζί στο σπίτι γνωστού δικηγόρου και μάλιστα τα είπαν σαν καλοί φίλοι για περισσότερο από μισή ώρα. Η συνάντησή τους αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό και τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα το Πρωινό.

«Η συνάντηση έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι πολύ γνωστού Αθηναίου δικηγόρου. Και οι δυο τους χάρηκαν που τα βρήκαν, ήταν σε καλό κλίμα, γέλασαν κλπ… Και οι δύο δέχτηκαν να τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία και επέλεξαν τη δική μας εκπομπή για να αποκαλύψει το ντοκουμέντο της συμφιλίωσης», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.