«Εγώ και...» - Η αιχμηρή απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον Βασίλη Νομικό 

Η φωτογραφία όλο νόημα που δημοσίευσε μετά τις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εγώ και...» - Η αιχμηρή απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον Βασίλη Νομικό 

Αιχμές για την συνεργασία του με την εκπομπή Πρωινό μας άφησε σήμερα 24/2 ο Βασίλης Νομικός μιλώντας στην κάμερα της της εκπομπής Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο δημοσιογράφος αποχώρησε από την ομάδα της Φαίης Σκορδά πριν από μερικές εβδομάδας, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστός ο λόγος -δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ.

«Κοίταξε να δεις… Αυτή η ιστορία ως ένα φλερτ. Μετά ήρθε ο αρραβώνας, μετά ο γάμος, μετά ο χωρισμός, δηλαδή μία φυσιολογική γρήγορη σχέση. Τι θέλω να πω. Όταν με φώναξαν από τον ΣΚΑΪ, ήθελαν ενίσχυση σε αυτήν την εκπομπή. Όμως στην πορεία έβλεπα σημάδια. Να το πω τρυφερά. Δεν ένιωθα τόσο πολύ ευπρόσδεκτος σε αυτήν την εκπομπή. Και επειδή εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να πηγαίνω εκεί που με θέλουν...

Δεν έγινε καβγάς, είδα σε αυτούς τους δύο μήνες που κάθισα, ότι τα σόγια δεν θέλανε… Δεν ένιωθα ότι είμαι μέρος και μέλος αυτής της ομάδας. Τη δικιά σας την παρέα στο Happy Day τη ζηλεύω, έχετε δέσει. Εμείς νομίζω ότι δεν γίναμε ποτέ παρέα», αποκάλυψε ο Βασίλης Νομικός.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να απαντήσει στον πρώην συνεργάτη της, μέσα από την σημερινή της εκπομπή, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έγινε κάποιος καβγάς, το είπαμε κι εδώ στην εκπομπή. Εγώ πιστεύω πως κάπως οι δρόμοι ξανασυναντώνται σε μια παρέα… Μπορεί κάποια στιγμή να έρθει εδώ στον ΣΚΑΪ και να κάνει ένα παιχνίδι.

Αυτό που λέει το ακούω (ότι δεν ένιωσε επιθυμητός), δεν το λέει έτσι και μέσα μου παίρνω και μια ευθύνη, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Κάποιος για να αισθανθεί έτσι υπάρχει λόγος. Εγώ θέλω πραγματικά να του στείλω την αγάπη μου κι ένα μεγάλο φιλί», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Η αιχμηρή απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον Βασίλη Νομικό

Την απάντησή της όμως θέλησε να δώσει και η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από μια φωτογραφία με τους συνεργάτες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Εγώ και… το σόι μου», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.