Βασίλης Νομικός: «Όσοι με γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Πρωινό Μας

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Vasilis Nomikos
Instagram / Vasilis Nomikos

Από την ομάδα της Φαίης Σκορδά αποχώρησε πριν μερικές μέρες ο Βασίλης Νομικός χωρίς ο ίδιος να παίρνει θέση και να αποκαλύπτει το παρασκήνιο αυτής της απόφασης.

Ωστόσο, σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο λόγος αποχώρησης του από το πάνελ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, είναι μια ένταση που προηγήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και κάποια στελέχη της εκπομπής, οδηγώντας τον σε αυτό το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όλη την εβδομάδα, υπήρχε ένταση ανάμεσα σε συνεργάτες και του συγκεκριμένου ατόμου, καθώς εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την θεματολογία της εκπομπής και όχι μόνο.

Τον τελευταίο καιρό η εκπομπή βασίζεται στο Survivor All Star και με αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και σε συνδυασμό με μερικά σχόλια που έγιναν ανάμεσα σε μέλη του πάνελ (δείτε εδώ την φαρμακερή ατάκα της Σκορδά) οδήγησαν τον εν λόγω άνθρωπο να φύγει από την εκπομπή.

«Θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα μεγάλο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον Βασίλη Νομικό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα που ήταν μαζί μας ο Βασίλης, ήρθε, μας χαιρέτησε. Ήταν μια δική του σκέψη, απόφαση, οριστική βέβαια, να μην συνεχίσει. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία, από κοινού αποφασίσαμε να μην συνεχιστεί. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, κύριος. Να πω και δημοσίως ότι η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και τον περιμένει πάντα μια θέση», είχε πει από πλευράς της η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης 24/1.

Δείτε όμως την απίστευτη αντίδραση του όταν τον συνάντησε η κάμερα και τον ρώτησε για την αποχώρηση του.

Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Νομικού μετά την αποχώρησή του από το Πρωινό Μας

Μάλιστα, τρεις μέρες μετά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Νομικός θέλησε να αναφερθεί στην αποχώρησή του δημοσιεύοντας ένα story και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένα πρωινό… Οφείλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Η διαφορετικότητα επιβάλλεται. Αλλοίμονο να είμασταν όλοι ίδιοι. Δεν είμαστε. Όσοι με γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια έχετε άποψη. Καλή τύχη σε όλους».