«Θέλω να μην παντρευτεί...» - Απίστευτη δήλωση από Έλληνα παρουσιαστή για τα ερωτικά της Καινούργιου

Ενώ εκείνη θέλει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αύριο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης, που κάνουν μεγάλη επιτυχία στην πρωινή ζώνη και μάλιστα το κοινό φαίνεται πως την προτιμάει τόσο για τα θέματα της εκπομπής, όσο και για το πόσο άμεση και ακομπλεξάριστη είναι.

Πιο αναλυτικά, της αρέσει να μιλάει αληθινά στον κόσμο, που την παρακολουθεί με τα προσωπικά της ζητήματα - ευχάριστα και μη - να τα συζητάει ανοιχτά με τον πάνελ της να τη στηρίζει σε όποια φάση και αν βρίσκεται.

Πρόσφατα μάλιστα είδαμε την παρουσιάστρια να ενθουσιάζεται στον αέρα του Super Κατερίνα με καλεσμένο της εκπομπής με τα σχόλια της να είναι ένα και ένα, από το πρώτο λεπτό. Μάλιστα δε δίστασε κιόλας να... του δώσει και τον αριθμό του τηλεφώνου της (δείτε εδώ την έκρηξη της μετά τα αρνητικά σχόλια, που δέχτηκε).

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό; Δε κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό», είχε πει γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Και μιας και η επιθυμία της Καινούργιου να κάνει το επόμενο βήμα στα προσωπικά της και να παντρευτεί είναι γνωστό, την Πέμπτη 23/2 ο Βαγγέλης Περρής ως καλεσμένος στο «Καλύτερα αργά» του Action 24 σχολίασε την όλη στάση της παρουσιάστριας, κάνοντας μάλιστα ένα έντονο σχόλιο για εκείνη.

Το σχόλιο γνωστού δημοσιογράφου για το Βαγγέλη Περρή

«Το Κατερινάκι μας… Θέλω να μην παντρευτεί. Αν παντρευτεί, δεν θα έχουμε θέμα για την εκπομπή, για τη Λάβα. Κάθε μέρα είναι δύο τα βασικά θέματα, πότε θα παντρευτεί, έρχεται ένας τραγουδιστής και του ζητά το τηλέφωνό του, τι ζώδιο είναι… Που είναι η αρχή μίας σχέσης και το άλλο θέμα είναι η απιστία. Έχουν σίριαλ. Θα ήθελα για λόγους τελείως ιδιοτελείς να συνεχίζει να είναι έτσι», είπε ο Βαγγέλης Περρής.