Αλήθειες με την Ζήνα: «Αλλού τρως, αλλού πίνεις και αλλού...» - Η επίπληξη της Κουτσελίνη στον Κουσουλό στον αέρα της εκπομπής

Σχετικά με τον Αλέξη Κούγια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
 Αλήθειες με την Ζήνα: «Αλλού τρως, αλλού πίνεις και αλλού...» - Η επίπληξη της Κουτσελίνη στον Κουσουλό στον αέρα της εκπομπής

Το μεσημέρι της Παρασκευής (24/2) στην ενημερωτική εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» αναφέρθηκαν στα όσα συνέβησαν με τον Αλέξη Κούγια και τον Πέτρο Κουσουλό. Ο γνωστός ποινικολόγος με τον δημοσιογράφο έχουν την τελευταία εβδομάδα, που έχουν ξεκινήσει μια κόντρα και μερικοί χαρακτηρισμοί από την μεριά του Κούγια (δείτε εδώ τον λόγο).

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πέτρος Κουσουλός και ο Νίκος Νικολετάκης κατέθεσαν μήνυση στον Αλέξη Κούγια για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στον δημοσιογράφο (δείτε εδώ τι έγινε).

Η "επίπληξη" της Κουτσελίνη στον Κουσουλό

Ο δημοσιογράφος που βρίσκεται καθημερινά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια. Η Ζήνα Κουτσελίνη εξέφρασε το παράπονό της – χιουμοριστικά πάντα – πώς ο Πέτρος Κουσουλός έκανε δηλώσεις αλλού ενώ η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής για το πού βρίσκεται.

«Αλλού τρως, αλλού πίνεις και τη συνέχεια δεν θα την πω, πάς και κάνεις δηλώσεις σε άλλες εκπομπές και δεν λες τίποτα στην δικιά σου», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις του Κουσουλού για τις οποίες τον "έκραξε" η Κουτσελίνη

«Αυτές οι συμπεριφορές δεν συνάδουν με το δικηγορικό λειτούργημα και δεν έπρεπε να συμβεί. Νομίζω κάποια στιγμή πρέπει να πα΄ρεμβουν οι θεσμοί και να σταμήσουν τις απόπειρες σωματικής βλάβης στους δημοσιογράφους.Πραγματικά μου προκάλεσε έκπληξη γιατί υπήρχαν άνθρωποι της αστυνομίας μέσα και δεν έκαναν τίποτα για να προστατεύσουν το δημοσιογράφο, που απλά έκανε μια κίνηση προς τα πίσω!», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Όλα αυτά θα απαντηθούν, στα δικαστήρια και δεν πρέπει να μετατρέπονται σε αρένες και ούτε είμαστε στην άγρια δύση. Θα κάνω μήνυση στον Αλέξη Κούγια και θα γίνει και καταγγελία στον δικηγορικό σύλλογο», συνέχισε ο δημοσιογράφος.