«Είμαι ακόμα αγοροκόριτσο, το βράδυ δεν θα...» - Η προσωπική αποκάλυψη της Αναστασίας Παντούση

Δεν ξέραμε πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι ακόμα αγοροκόριτσο, το βράδυ δεν θα...» - Η προσωπική αποκάλυψη της Αναστασίας Παντούση

Την Παρασκευή 24/2 η Αναστασία Παντούση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με την ηθοποιό να μιλάει εξομολογητικά για τη ζωή της σήμερα, αλλά και για το πως ένιωθε από όταν ήταν μικρό παιδί.

Σήμερα τη βλέπουμε να λάμπει μέσα από τη συμμετοχή της σε θεατρικές παραστάσεις και σε σίριαλ της τηλεόρασης, ωστόσο όπως αποκάλυψε στην εκπομπή όταν πέφτουν τα φώτα είναι πολύ πιο απλή, από αυτό, που παρουσιάζεται.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ισορροπημένη και πολύ καλά στα προσωπικά της μιας και έχει γίνει πλέον γνωστό, πως είναι ερωτευμένη και σε σχέση με τον εξίσου ηθοποιό, Ιωάννη Παπαζήση (δείτε εδώ πως ανακοίνωσε ο Παπαζήσης στο παιδί του τη σχέση του με την Αναστασία).

Η αποκάλυψη της Αναστασίας Παντούση για το ότι νιώθει αγοροκόριτσο

«Είμαι ακόμα αγοροκόριτσο. Ήμουν σε ένα σχολείο, στο μουσικό, που ήμασταν πολύ χαλαροί. Ερχόντουσαν μαθητές με πυτζάμες. Δεν θα περιποιηθώ τόσο. Θα γυρίσω το βράδυ και δεν θα κάνω τα μποτέ μου, μπορεί να πέσω για ύπνο βαμμένη.

Θέλω να βγαίνει η Αναστασία και πολλές φορές μπορεί να πούμε πράγματα και να παρεξηγούν, να παίξουν αλλιώς μετά και δεν θέλω…Δεν την έχω πατήσει αλλά έχω δει ανθρώπους που ξέρω, πάνω στον λόγο μπορεί να παρεξηγηθούν.

Πώς μιλάς με την παρέα σου και θα σε καταλάβει; Στη τηλεόραση θα παρεξηγηθούν. Επειδή μου έτυχε να με τραβούν παπαράτσι, ένιωσα πολύ περίεργα. Και εγώ δεν είχα ξανά νιώσει στη ζωή μου κάτι τέτοιο. Σαν να έφυγαν όλα και αναρωτιέμαι τι γίνεται. Ένιωσα τρελή αμηχανία. Δεν περίμενα ότι θα έρθει σε εμένα. Δεν ένιωσα θυμό ή ενόχληση, μόνο αμηχανία.

Οι θεατές όταν έρχονται στο καμαρίνι με ρωτάνε και πιο προσωπικά πράγματα. Συνήθως με ρωτάνε αν είμαι όπως φαίνομαι γιατί βγάζω μια ευγένεια, μια εσωστρέφεια. Δεν θεωρώ ότι κρατιέμαι σε επίπεδο να δείξω κάτι άλλο αλλά στο τετ α τετ είναι να μην πω κάτι. Στο Instagram είμαι εγώ. Δεν θα ανεβάσω κάτι που θα ελέγξω περισσότερο, συν ότι δεν ανεβάζω συχνά!», είπε η Αναστασία Παντούση.