Ξεμπροστιάζει τον Πικέ με ένα στίχο η Σακίρα: «Θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί, το ήξερα» - "Στάζει" δηλητήριο

Το νέο της "καρφί"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξεμπροστιάζει τον Πικέ με ένα στίχο η Σακίρα: «Θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί, το ήξερα» -

Από τότε που έγινε γνωστό πως ο Ζεράρ Πικέ απάτησε την Σακίρα με μία πολύ νεότερή της (δείτε εδώ γιατί είναι στο νοσοκομείο), η ίδια φαίνεται πως βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να τον εκδικηθεί. Πιο συγκεκριμένα, άρχισε να γράφει και να δημοσιοποιεί τραγούδια γεμάτα με "μπηχτές" εναντίον τους, με την ίδια να δείχνει πως είναι καλύτερα χωρίς εκείνον και, μάλιστα, της έδωσε την αφορμή να κάνει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία μακριά του.

Αυτές τις μέρες, δηλαδή, κυκλοφόρησε και το δεύτερο τραγούδι της, μαζί με την KAROL G, η οποία είχε και εκείνη αντίστοιχη εμπειρία με τον σύντροφό της και σε αυτό, το οποίο έχει τίτλο TQG (Σου έπεφτα πολύ), αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν τα ίδια λάθη πια, τονίζοντας πως είναι πιο δυνατές από ποτέ μακριά από εκείνους που ουσιαστικά δεν τους ταίριαζαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σακίρα και ο ποδοσφαιριστής χώρισαν τον Ιούνιο του 2022 μετά από 12 χρόνια μαζί, ενώ η Karol G και ο Πορτορικανός ράπερ Anuel AA χώρισαν το 2021 μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Νέο τραγούδι "καρφί" από την Σακίρα για τον Ζεράρ Πικέ

«Εσύ έφυγες και εγώ πήρα τριπλό «π»: πολύ πιο καυτή, πολύ πιο σκληρή, πολύ πιο ανάλαφρη», τραγουδά η Σακίρα και οι στίχοι αναφέρουν έπειτα: «Μωρό μου, τι έγινε; Δεν (υποτίθεται ότι) ήσουν ερωτευμένος; Γιατί με ψάχνεις αν ξέρεις ότι δεν επαναλαμβάνω λάθη, πες στο μωρό σου ότι δεν διαγωνίζομαι για άντρες».

«Όποιος σου λέει ότι ένα κενό γεμίζει με άλλο άτομο σου λέει ψέματα. Είναι σαν να καλύπτεις μια πληγή με μέικ απ. Δεν μπορείς να το δεις, αλλά μπορείς να το νιώσεις. Έφυγες λέγοντας ότι με ξεπέρασες. Βρήκες νέα φίλη. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι εξακολουθείς να βλέπεις όλες τις ιστορίες μου», τραγουδάει έπειτα η Karol G

Και συνεχίζουν και οι δύο μαζί: «Μωρό μου, τι έγινε; Δεν ήσουν ερωτευμένος; Τι με ψάχνεις αν ξέρεις ότι δεν επαναλαμβάνω λάθη. Πες στο νέο σου μωρό ότι δεν διαγωνίζομαι για άντρες». «Το να σε βλέπω με το νέο σου κορίτσι με πλήγωσε, αλλά τώρα εστιάζω σε εμένα. Έχω ξεχάσει τι ζήσαμε και αυτό είναι που σε έχει προσβάλει. Η ζωή μου έχει γίνει ακόμα καλύτερη, ορκίζομαι ότι δεν είσαι πλέον ευπρόσδεκτος. Και αυτό που μου έκανε η κοπέλα σου δεν με ενοχλεί ούτε με κάνει να γελάω».

«Δεν έχω χρόνο για όσα δεν κάνουν τίποτα για μένα. Άλλαξα διαδρομή (…) Είμαι πιο σκληρή, λένε τα δημοσιεύματα. Τώρα θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί (…) Ξέχασες ότι έχω προχωρήσει. Και ότι με αυτό το κορίτσι ήσουν έξω από τα βάθη σου. (…) Δεν θα επιστρέψω ποτέ σε σένα. Είσαι κακοτυχία, γιατί τώρα οι ευλογίες πέφτουν βροχή πάνω μου. Και θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί, το ήξερα. Σου άρεσε μια φωτογραφία μου. Φαίνεσαι χαρούμενος με τη νέα σου ζωή. Αλλά… αν ήξερε ότι με ψάχνεις ακόμα», αναφέρεται μάλιστα στο κομμάτι.