«Την απειλούσε μπροστά στο παιδί της» - Καταγγελία "βόμβα" από το δικηγόρο της μετά την σύλληψη της Super Κικής

«Κάλεσε την αστυνομία πριν και μετά το επεισόδιο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την απειλούσε μπροστά στο παιδί της» - Καταγγελία

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί μεγάλη αγωνία και άγχος σχετικά με την υπόθεση για την οποία η Super Κική (την οποία "κράζει" άσχημα ο Γιώργος Λιάγκας) και δύο φίλες της βρέθηκαν πίσω από τα σίδερα της φυλακής, καθώς φέρεται πως εκείνες κατηγορήθηκαν ενώ στην πραγματικότητα προσπαθούσαν να βοηθήσουν την φίλη τους η οποία κακοποιούνταν σε μεγάλο και επικίνδυνο βαθμό από τον σύντροφό της, έχοντας και το παιδί της στο πλευρό της (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Μία ημέρα αφού η Influencer, λοιπόν, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, όπως και οι δύο γυναίκες που την συνόδευαν, ο δικηγόρος της συνεργάτιδάς της, Μιχάλης Τριαντάφυλλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, T-Live, το απόγευμα της Παρασκευής 24/2 και εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της συνεργάτιδας της Super Κικής

«Υπάρχουν τρεις ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή και σωματική βία και εξύβριση. Οι δύο δικάζονται μέσα στον μήνα Μάρτιο εναντίον του συντρόφου της εντολέως μου. Υπάρχει ένας περιοριστικός όρος που απαγορεύει τον άνθρωπο αυτόν να την πλησιάζει, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Οπότε παραβίασε αυτόν τον όρο.

Ο πρώην σύντροφος της σε κατάσταση μέθης εισέβαλε στο σπίτι της εντολέως μου – παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί – και την απειλούσε μπροστά στο παιδί της», τόνισε συγκεκριμένα ο δικηγόρος και κατέληξε: «Η Super Κική κάλεσε την αστυνομία πριν και μετά το επεισόδιο».