Όλη η αλήθεια: Γιατί ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι αφέθηκε ελεύθερος και η Εύα Καϊλή μένει στη φυλακή

Αποκαλύφθηκε στον αέρα του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια: Γιατί ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι αφέθηκε ελεύθερος και η Εύα Καϊλή μένει στη φυλακή

Η υπόθεση για το ξέπλυμα χρήματος από την Εύα Καϊλή και τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, δεν έχει λήξει ακόμα, ωστόσο έγινε γνωστό πως ο δεύτερος θα αποφυλακιστεί φορώντας "βραχιολάκι", ενώ εκείνη συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής στις Βρυξέλλες (δείτε εδώ τι ανατριχιαστικό συνέβη με την κόρη της στο κελί).

Αυτό συμβαίνει για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, τον οποίο αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής 24/2 στον αέρα του ALPHA και συγκεκριμένα του T-Live ο δημοσιογράφος Θεόδωρας Ανδρεάδης Συγγγελάκης, ο οποίος μετέφερε όλα όσα αναφέρουν οι ξένες πηγές.

Γιατί ο Τζιόρτζι είναι εκτός φυλακής και η Εύα Καϊλή όχι

Ο Τζιόρτζι, λοιπόν, φαίνεται να συνεργάστηκε με τις αρχές, έχοντας δώσει κάποια στοιχεία, ενώ έχει ήδη επιβεβαιώσει όσα είπε ο Παντσέρι (δείτε εδώ τις συνομιλίες τους) και φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες επικεντρώθηκε στην προσωπική του στρατηγική, σχετικά με τον τρόπο που θα τον οδηγούσε έξω από την φυλακή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναφέρεται πως δεν είναι καθόλου απίθανο το να δούμε και τον Παντσέρι εκτός φυλακής, με περιοριστικούς όρους, εφόσον σχεδόν από την αρχή ο ίδιος είχε αποφασίσει να συνεργαστεί με τις αρχές και να δώσει ονόματα και στοιχεία της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο σύζυγος της Εύας Καϊλή, που στις αρχές του σκανδάλου δήλωνε πώς η Ευρωβουλευτής δεν είχε καμία ανάμειξη σε όλο αυτό, ενώ τώρα φαίνεται να έκανε στροφή 180 μοιρών προκειμένου να βγει εκτός κινδύνου και έξω από τα σίδερα, ακόμη και χωρίς εκείνη.