Συγκλονιστικό! Το δώρο που έκανε η Τζέσυ Παπουτσή στη σύντροφό του Καληώρα πριν κλείσει τα μάτια της

Την είχε γνωρίσει και είχαν πολύ καλές σχέσεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκλονιστικό! Το δώρο που έκανε η Τζέσυ Παπουτσή στη σύντροφό του Καληώρα πριν κλείσει τα μάτια της

Την Παρασκευή 24/2 ο Θάνος Καληώρας παραχώρησε μια νέα και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, με τον ίδιο να κάνει ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τη ζωή του μιας και δεν μιλάει πολύ συχνά σε κάμερες.

Μεταξύ των όσων ανέφερε ο ηθοποιός για τα επαγγελματικά του σχέδια και για την επιθυμία του να βρεθεί ξανά σε κάποιο σίριαλ, στη συνέχεια μίλησε και για προσωπικά του.

Σήμερα ο Καληώρας είναι σε σχέση με μια γυναίκα, που έχει βρει την ισορροπία και την αγάπη, την οποία όπως αποκάλυψε είχε γνωρίσει και η πρώην σύζυγός του, Τζέσυ Παπουτσή πριν φύγει από τη ζωή (δείτε εδώ την εγγονή, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει η Παπουτσή).

Η συγκινητική κίνηση της Τζέσυ Παπουτσή πριν φύγει από τη ζωή

«Η μεγάλη λύπη με τον χαμό της Τζέσυς, έξι μήνες μετά ήρθε η χαρά με τον ερχομό της μικρής Τζεσούλας. Η ζωή φέρνει και λύπες και χαρές. Την Τζέσυ την έχω στο μυαλό μου με τη μικρή, γιατί υπάρχει συνεχώς αναφορά του ονόματός της. Την εγγονή μου την έχω σαν δεύτερο παιδί μου.

Όταν πρωτοαντίκρισε η Τζέσυ την τωρινή μου γυναίκα, την αγκάλιασε και την έκανε να νιώσει τόσο όμορφα. Λίγο πριν ‘φύγει’ από τη ζωή, χάρισε στη γυναίκα μου κοσμήματα για να τα έχει μαζί της», είπε ο Θάνος Καληώρας για την Τζέσυ Παπουτσή.

«Η συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο ήταν πρωτόγνωρη, υπήρχε σεβασμός και αξιοπρέπεια. Ήταν απαιτητικός συνεργάτης γιατί ήταν κάτι καινούργιο γι’ αυτόν το καθημερινό σήριαλ. Τη δεκαετία του ‘90 υπήρχαν τα καθημερινά σήριαλ και η ιδιωτική τηλεόραση και είχαμε μεγάλη επαφή με αυτήν. Την αγαπώ την τηλεόραση και θα ήθελα να είμαι σε μια σειρά. Ετοιμάζουμε την κωμωδία ‘Κάθε πέρσι και του χρόνου’ στο θέατρο Αλάμπρα. Νιώθω πολύ χορτάτος και θέλω να έχω ηρεμία στη ζωή μου και να είμαι όρθιος», κατέληξε ο Θάνος Καληώρας.