Γιώργος Τράγκας: «Αν κριθεί ότι ήταν κάτοικος του Μονακό...» - Τι θα συμβεί στην Μαρία Καρρά μετά την ποινική δίωξη

Τι είπε ο δικηγόρος του γιου του δημοσιογράφου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Τράγκας: «Αν κριθεί ότι ήταν κάτοικος του Μονακό...» - Τι θα συμβεί στην Μαρία Καρρά μετά την ποινική δίωξη

Την Παρασκευή 24/2 "έσκασε" η είδηση πως ασκήθηκε ποινική δίωξη στην σύζυγο του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά (δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει), και φαίνεται πως η χήρα του δημοσιογράφου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Καιρό τώρα υπήρχαν υποψίες απέναντί της, καθώς είχε "ξεχάσει" να δηλώσει στην εφορεία ένα πολύ μεγάλο ποσό, ωστόσο πλέον η κατάσταση έχει "ξεφύγει".

Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, μίλησε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα της εκπομπής T-Live ο δικηγόρος του γιου του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη, Νίκος Αγαπηνός, εξηγώντας ποια είναι η κατάσταση και τι θα συμβεί σε περίπτωση που αποδειχθεί η "ενοχή" της χήρας.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του γιου του Γιώργου Τράγκα για την Μαρία Καρρά

«Ένας αριθμός των ακινήτων που βρίσκονται στη διαθήκη θα ήταν άγνωστα στον εντολέα μου. Όπως τα ακίνητα της Αμερικής, ήταν περασμένα σε εταιρίες και αντιλαμβάνεστε πως εάν δεν καταγράφονταν σε μία διαθήκη, δεν θα συνδέονταν με την ατομική περιουσία του Γιώργου Τράγκα», ανέφερε ο δικηγόρος του γιου του.

Όσο για τη Μαρία Καρρά, επισήμανε: «Από τη στιγμή που τα συμπεριέλαβε στη διαθήκη του θα έπρεπε να καταγράφονται στο πόθεν έσχες από τα υπόχρεα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι και η κα. Καρρά.

Αυτά όλα συνδέονται και με την ιδιότητα της κα Καρρά ως κατοίκου Μονακό. Αν κριθεί ότι ήταν κάτοικος του Μονακό, η υποχρέωση αυτή δεν υπάρχει. Αν κριθεί ότι ήταν εσφαλμένα καταγραμμένη ως κάτοικος του Μονακό, αναβιώνουν οι υποχρεώσεις της και οι ποινικές διώξεις για το διάστημα από το 2016 και μετά».