«Όταν ξεκίνησα...» - Η εξομολόγηση του Χρανιώτη για τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός

Η συμβουλή που δίνει στα νέα παιδιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν ξεκίνησα...» - Η εξομολόγηση του Χρανιώτη για τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός

Την Παρασκευή 24/2 ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη με τον ηθοποιό να νιώθει πολύ οικεία κάνοντας προσωπικές αποκαλύψεις για τη ζωή του στην Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ γιατί είχε στείλει μήνυμα στην παρουσιάστρια όταν παντρεύτηκε).

Αρχικά μίλησε για την οικογένειά του και το πως νιώθει σήμερα ως σύζυγος και ως πατέρας δεδομένου ότι ο ηθοποιός, δεν είχε παλιότερα την ανάγκη να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία.

«Είμαστε οχτώ χρόνια με την Γεωργία. Εγώ μέχρι τα 40 μου, όταν κάποιοι μου έλεγαν πως περιμένουν παιδί, τους λυπόμουν. Δεν το καταλάβαινα αυτό που τους συμβαίνει. Σκεφτόμουν πως εγώ θα φύγω διακοπές και εκείνοι θα αλλάζουν πάνες.

Όταν ήρθε το παιδί, κατάλαβα τι ακριβώς είναι το ‘’εμείς’’. Ανέπτυξα μια θεωρία, πως όταν κάνεις παιδιά γίνεσαι ήρωας. Εάν σου βάλουν το όπλο στο κεφάλι και σου πουν ή τα παιδιά ή τη ζωή σου, τότε θα επιλέξω να σώσω τον γιο μου. Έτσι, θεωρώ πως είμαι ήρωας», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στη συνέχεια, ο Χρανιώτης αναφέρθηκε με πολύ αγάπη στη δουλειά του, τονίζοντας, πως είχε μεγάλη πίστη στον εαυτό του, γνωρίζοντας από μικρός, πως θα πετύχει στο χώρο του θεάτρου.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη για την επιθυμία του να γίνει ηθοποιός

«Ήμουν σίγουρος πως θα τα καταφέρω σε αυτή τη δουλειά, από πολύ μικρός. Όταν ξεκίνησα εγώ στη σχολή που ήμουν, έγιναν ηθοποιοί περίπου το 10% του τμήματος. Εγώ τότε δεν έβλεπα κάτι άλλο, αλλά μόνο αυτό. Τα παιδιά που ξεκινούν τώρα, με όλα αυτά που συμβαίνουν, είναι πολύ πιο γενναία.

Εμείς ονειρευόμασταν έμπρακτα, είχαμε πρόσβαση στο όνειρο με περισσότερες αξιώσεις από ό,τι έχουν τα παιδιά σήμερα. Τουλάχιστον, τελειώναμε ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα. Η συμβουλή μου είναι να κάνουν τα παιδιά τα όνειρα τους πραγματικότητα βάζοντας τα δικά τους όρια. Πρέπει να ανέχονται μέχρι εκεί που θέλουν. «Έχω τρομάξει στη δουλειά μου.

Έχω αρνηθεί όμως, μια δουλειά με πάρα πολλά λεφτά γιατί απαξίωσα το χρήμα. Ακόμα τρομάζω κάποιες φορές στη δουλειά μου, αλλά πλέον μπορώ να πω πως μετά από τόσα χρόνια μπορώ και την κάνω καλά», κατέληξε ο Γιώργος Χρανιώτης.