«Είναι πάρα πολύ...» - "Παγωμένη" στην έναρξη της εκπομπής της η Σίσσυς Χρηστίδου λόγω του Μικρούτσικου

Κρίσιμη η κατάστασή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι πάρα πολύ...» -

Στην εντατική βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έπειτα από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται αρκετά κρίσιμη και βεβαρυμμένη.

Ειδικότερα, ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», έπειτα από έντονη δύσπνοια. Ο ίδιος διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και αποφασίστηκε η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Τα περαστικά της Σίσσυς Χρηστίδου στον Μικρούτσικο

Φυσικά, η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί του Σαββάτου 25/2 καλημέρισε τους τηλεθεατές στέλνοντας τα περαστικά και τις ευχές της στον γνωστό παρουσιαστή.

«Να του στείλουμε ένα μεγάλο φιλί, τις προσευχές μας και την αγάπη μας. Όπως ξέρετε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει μεταφερθεί. Του στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τη θετική ενέργεια. Όλα θα πάνε καλά, είμαστε σίγουροι. Είναι πάρα πολύ δυνατός και αισιόδοξος. Ελπίζουμε ότι θα το ξεπεράσει γρήγορα και θα είναι κοντά μας», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής -δείτε εδώ και την συγκινητική ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου.

Οι αποκαλύψεις της συντρόφου του

«Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός και μου είπε σε δύο ώρες θα ξέρουμε περισσότερα αλλά τουλάχιστον είναι αισιόδοξοι. Δύο τρεις ημέρες ήταν σαν να έχει ίωση και επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του. Πήγαμε στο νοσοκομείο και τον έβαλαν στην εντατική για να δουν από που προήλθε το μικρόβιο. Όταν είναι κάποιος στην εντατική, αισιόδοξοι είναι αλλά δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί αυτό. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο και ελπίζω να φτάσει αυτή η θετική ενέργεια», ανέφερε.