«Είστε σκουπίδια ρε» - Μαρτυρική η χθεσινή 24/2 νύχτα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 24/2 η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο και αποκάλυψε την περιπέτεια που αντιμετώπισε (δείτε εδώ το πρόσφατο ξέσπασμά της για την Ιωάννα Τούνη).

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, δύο άγνωστοι άνδρες έσκισαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου της, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκαν μπροστά της.

Μαρτυρική η χθεσινή 24/2 νύχτα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Κατεβαίνω, παίρνω το αυτοκίνητό μου να γυρίσω στο σπίτι και μου είχαν σκίσει τα λάστιχα. Σταματάω σε ένα βενζινάδικο γιατί μου έβγαλε ένδειξη και σταματάει ένα αυτοκίνητο με δύο παλληκαράδες μέσα και μου λένε: “Πώς σου φαίνεται τώρα;” Γιατί δεν σταματάγατε λίγο περισσότερο; Αν είστε τόσο άνδρες, ελάτε να με βρείτε», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και έγραψε στην ανάρτησή της: «Δεν με ακουμπάτε ρε. Πειράξτε όσο θέλετε στα κρυφά τις λαμαρίνες, αλλά εμένα δεν μπορείτε σκουπίδια. Είστε σκουπίδια και μόνο αυτό μπορείτε να είστε».

Το δημόσιο ξέσπασμα της για το μήνυμα που έλαβε

Τις προάλλες, όμως, η ίδια ξέσπασε για μία ακόμη φορά στο προφίλ της, αυτή τη φορά ωστόσο εξαιτίας ενός μηνύματος που έλαβε από κάποιον από τους ακόλουθούς της, ο οποίος την "κορόιδευε" για τον τρόπο που επιλέξει να κάνει πράγματα στην καθημερινότητά της και τις ασχολίες με της οποίες καταπιάνεται.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Και επειδή μπήκα λίγο τώρα και έριξα μια ματιά στα μηνύματα. Για δύο τρεις εξυπνάκηδες που μου έγραψαν αυτή τη δουλειά είχες; να πας στο γυμναστήριο;”. Όχι ψυχούλα μου καλή, πήγα νωρίτερα έκανα τις δουλειές που έπρεπε να κάνω, βρήκα τον χρόνο να πάω να κάνω τη γυμναστική μου και μετά συνέχισα να πάω να κάνω τις υπόλοιπες δουλειές μου.

Θες να σου γράψω αναλυτικά ακριβώς που πήγα και ποιους είδα και με ποιους μίλησα και σε ποια σημεία βρέθηκα. Με βλέπεις θέλω να είμαι γλυκούλα, δεν με αφήνεις, θέλεις να βγάλω την ίαινα από μέσα μου και να αρχίζω να κατασπαράζω. Άντε γεια τώρα τα λέμε σε λίγο. Έξαλλη πάλι».