«Είχε ένα μικρόβιο στον πνεύμονα και... » - Τα νεότερα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Παραμένει στην εντατική! Οι αποκαλύψεις της συντρόφου του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχε ένα μικρόβιο στον πνεύμονα και... » - Τα νεότερα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», έπειτα από έντονη δύσπνοια εισήχθη πριν περίπου δύο 24ωρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται αρκετά κρίσιμη και βεβαρυμμένη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί του Σαββάτου 25/2 καλημέρισε τους τηλεθεατές στέλνοντας τα περαστικά και τις ευχές της στον γνωστό παρουσιαστή.

«Να του στείλουμε ένα μεγάλο φιλί, τις προσευχές μας και την αγάπη μας. Όπως ξέρετε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει μεταφερθεί. Του στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τη θετική ενέργεια. Όλα θα πάνε καλά, είμαστε σίγουροι. Είναι πάρα πολύ δυνατός και αισιόδοξος. Ελπίζουμε ότι θα το ξεπεράσει γρήγορα και θα είναι κοντά μας», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής -δείτε εδώ και την συγκινητική ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου.

Οι νέες αποκαλύψεις της συντρόφου του Ανδρέα Μικρούτσικου για την υγεία του

Αμέσως μετά, η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή και αναφέρθηκε στην υγεία του παρουσιαστή. Όπως είπε, μεταξύ άλλων, παραμένει στην εντατική σε σταθερή κατάσταση.

Οι γιατροί κατάφεραν να βρουν το μικρόβιο που του το προκάλεσε, χορηγήθηκε αντιβίωση και τώρα περιμένουν την εξέλιξη.

«Είναι σε σταθερή κατάσταση. Είχε ένα μικρόβιο στον πνεύμονα, βρέθηκε το μικρόβιο και περιμένουμε να βελτιωθεί με την αντιβίωση. Είναι ακόμη στην εντατική και μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί εφόσον βρέθηκε το μικρόβιο», ανέφερε η Έλενα Μαστραγγέλη.