«Να μη βλέπεις τότε ρε βλάκα!» - Έξαλλος στην κάμερα του OPEN ο Μαυρίκιος μετά την ερώτηση του ρεπόρτερ

Υπερασπίστηκε για ακόμη μια φορά το ζεύγος Βανδή - Μπισμπίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να μη βλέπεις τότε ρε βλάκα!» - Έξαλλος στην κάμερα του OPEN ο Μαυρίκιος μετά την ερώτηση του ρεπόρτερ

Τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση συνάντησε στο αεροδρόμιο την κάμερα της εκπομπής Open Weekend και μεταξύ άλλων απάντησαν στα αρνητικά σχόλια που λέγονται για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μάλιστα, πρόσφατα, ο Μαυρικίος θέλησε να στηρίξει δημόσια το ζευγάρι μετά το περιβόητο βίντεό τους (δείτε το εδώ) για αυτό και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τόσο του ίδιου και της Ιλάειρας, όσο και της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ζήτω ο έρωτας! Τα συναισθήματα είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Τι σημασία έχει αν είναι κάποιος επώνυμος ή όχι; Άνθρωποι είμαστε και νιώθουμε. Τι σημασία έχει η ηλικία ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός; Γιατί δεν αντέχετε τη χαρά του άλλου; Γιατί θέλετε να τον βλέπετε στα πατώματα; Για να τον λυπάστε και να παίρνετε αξία; Ο αληθινός έρωτας δεν κρύβεται… είναι στιγμές που θες να πάρεις μια ντουντούκα και να το φωνάξεις! Εσείς τι πρόβλημα έχετε;

Σε όποιον δεν αρέσει να μην ασχολείται! Φτάνει πια με το ζήτημα της μη αποδοχής στην κοινωνία μας. Ας σταματήσει η ζήλια και ο φθόνος σε οτιδήποτε θυμίζει σε κάποιους ό,τι δεν ζουν οι ίδιοι. Την ξέρουμε αυτή τη χολή. Την νιώσαμε στο πετσί μας με την Ιλάειρα. Προσπαθήσατε πολλές φορές επώνυμοι και ανώνυμοι να μας γονατίσετε με σχόλια περί κάλπικου έρωτα, λευκού γάμου, ψεύτικων φιλών, τηλεοπτικών ανταλλαγμάτων κλπ.

Φτάσατε στο σημείο να μας ευχηθείτε να πεθάνουμε, να βγάλουμε τον καρκίνο, να μην κάνουμε παιδιά… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω… τι σας κάναμε; τι σας ενοχλήσαμε; πόσο όμορφο να βλέπεις ένα ζευγάρι να αγκαλιάζεται και να φιλιέται… Η ενόχληση στη δημόσια έκφραση του έρωτα των ανθρώπων δεν πρέπει να αφορά εκείνους που τον ζουν. Αυτοί που ενοχλούνται πρέπει να το ψάξουν… Ερωτευτείτε!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Το ζευγάρι για ακόμη μια φορά λοιπόν πήρε το μέρος της γνωστής τραγουδίστριας που ζει τον έρωτά της και το απολαμβάνει, με τον Μαυρίκιο να ξεσπά ξανά για εκείνους που τους περιμένουν στην γωνία ώστε να τους κακολογήσουν.

Έξαλλος ο Μαυρίκιος με όσα ακούγονται για Βανδή - Μπισμπίκη

«Είμαι πολύ θυμωμένος. Βλέπω τις εκπομπές που σχολιάζουν. Δεν ντρέπονται; Όταν θέλουν συνέντευξη από τη Βανδή την κυνηγούν. Λένε για ηλικίες, για γεροντοέρωτες. Ποιος ορίζει σε ποια ηλικία θα ερωτευτείς; Και τι πάει να πει να το ζουν μόνοι τους και να μην προκαλούν; Να μη βλέπεις τότε ρε βλάκα!», ανέφερε ο Μαυρίκιος.