«Έχω πει ό,τι ήταν να πω! Δεν έχει νόημα να...» - Ενοχλημένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την ερώτηση της ρεπόρτερ

Απασφάλισε με τις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω πει ό,τι ήταν να πω! Δεν έχει νόημα να...» - Ενοχλημένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την ερώτηση της ρεπόρτερ

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στην δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα μίλησε το πρωί του Σαββάτου 25/2 η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην εκπομπή που ήταν να υλοποιηθεί στον ΑΝΤ1, αλλά τελικά δεν προχώρησε -δείτε εδώ τι είπε η Ελίνα Παπίλα για αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, της παρουσιάστριας δηλαδή και του καναλιού, δεν είχαν αίσιο τέλος, καθώς η κατεύθυνση του περιεχομένου της εκπομπής ήταν κάτι που δεν την εξέφραζε με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η συνεργασία.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την εκπομπή που "ναυάγησε" με τον τον ΑΝΤ1

«Δεν θέλω να το πιάσουμε αυτό καθόλου, δεν έχει νόημα. Έχω πει ό,τι ήταν να πω. Όλα καλά κι είμαστε μια χαρά. Αν δεν ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό, δεν θα μπαίναμε σε τόσο βαθιές συζητήσεις. Εννοείται. Δεν έβαλα τέτοια όρια, απλώς η εκπομπή θέλω να έχει ένα πρόσημο θετικότητας, φωτεινότητας κι αισιοδοξίας… Δεν θα είμαι ο εαυτός μου, αν κάνω κάτι που δεν θα έχει αυτήν την χροιά.

Στην ζωή πρέπει να κάνεις επιλογές που να είναι συνεπείς με τον εαυτό σου, την διαδρομή σου, τους στόχους σου. Στην ιεραρχία το χρήμα μπαίνει πολύ πίσω. Θέλω πάνω από όλα να είναι καλά εγώ. Τι νόημα έχει να κερδίσω κάποια χρήματα και μετά να μην ξέρω πως να διαχειριστώ το στρες και το άγχος μου και να τα δώσω στην ψυχοθεραπεία; Δεν έχει νόημα. Τα πάντα είναι πιθανά κι απίθανα. Δεν έχουμε κλείσει καμία πόρτα κι ούτε πικρία υπάρχει» δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.