«Παιδιά...» - Η αντίδραση της Παπίλα για τη νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 μετά τη φυγάδευσή της από το σταθμό

Τι συμβαίνει τελικά με την παρουσιάστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Παιδιά...» - Η αντίδραση της Παπίλα για τη νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 μετά τη φυγάδευσή της από το σταθμό

Ένα μικρό ''σούσουρο'' θα λέγαμε, πως επικρατεί τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομα της Ελίνας Παπίλα με τα δημοσιεύματα να τη θέλουν με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1, κάτι που ο σταθμός για την ώρα θέλει να διαφυλάξει σαν επτασφράγιστο μυστικό (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο της Σκορδά για τον ΑΝΤ1).

Πιο αναλυτικά, η δημοσιογράφος είναι σε συζητήσεις με το κανάλι, ωστόσο λέγεται πως τη φυγαδεύουν με σκοπό να μην την δουν οι κάμερες στην είσοδο και την έξοδο της από τα ραντεβού.

«Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω ακόμη. Έχω μπει σε έναν πολύ ωραίο κύκλο συζητήσεων και είμαι πολύ χαρούμενη. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε όλα», ανέφερε η Ελίνα Παπίλα, θέλοντας να αποφύγει περαιτέρω ερωτήσεις.

«Με τη Βίκυ (Χατζηβασιλείου) γνωριστήκαμε για αυτή την εκπομπή. Δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί της. Αυτή η εκπομπή που λες μακάρι να γίνει. Δεν έχω κάτι να σου πω. Ξέρεις πόσο θα ήθελα να έχω;».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου. Εδώ θα είμαι και θα σας τα πω όλα. Θα σας περιμένω εγώ την επόμενη φορά», κατέληξε την ώρα που έφευγε βιαστικά.

Για την ώρα η Παπίλα κάνει δηλώσεις στις κάμερες, πολύ διακριτικά ωστόσο και μάλιστα το Σάββατο 25/2 το Open Weekend πλησίασε τη δημοσιογράφο, με την ίδια να ερωτάται ξανά για το αν θα αναλάβει νέα εκπομπή.

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα για τα επαγγελματικά της σχέδια

«Δεν έχω να σας πω κάτι ακόμα. Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε όλα όταν έρθει η ώρα! Τον Θανάση Πασσά τον έχω κάθε μέρα, τον θαυμάζω! Θα σας τα πω όλα στην ώρα τους, δεν έχω κάτι τώρα να σας πω», είπε η Ελίνα Παπίλα.