J2US: Την αποθέωσε - Η αντίδραση της Μελίνας Νικολαΐδη όταν είδε τη λαμπερή εμφάνιση της Βανδή

Έχουν πολύ ιδιαίτερη σχέση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Την αποθέωσε - Η αντίδραση της Μελίνας Νικολαΐδη όταν είδε τη λαμπερή εμφάνιση της Βανδή

Ένα νέο και άκρως γιορτινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 25/2 στο J2US με την παραγωγή να μη δίνει βάση στα αρνητικά σχόλια, βγαίνοντας μπροστά με άκρως χαρούμενη διάθεση.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν για ακόμη μια φορά απαστράπτουσα με το κοινό να την αποθεώνει από το πρώτο λεπτό, που βγήκε στο πλατό μέχρι και να καθίσει εν τέλει στη θέση της κριτικής επιτροπής.

Ο Νίκος Κοκλώνης από τη μεριά του είπε τα πρώτα του λόγια στο άνοιγμα του show θέλοντας έτσι να δείξει, πως δεν πρόκειται να χαλάσει το show, που τόσο αγαπάει μετά το σκάνδαλο, που φέρει το όνομά του.

«Τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τα act...στο τέλος θα μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής. Τώρα έχουμε πάρτι και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και πολλά πολλά ακόμα. Ως σωστός, λοιπόν, οικοδεσπότης θέλω να υποδεχτώ τους αγαπημένους μου κριτές που μπήκαν με τον δικό τους τρόπο στο κλίμα των Αποκριών», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η αντίδραση της Μελίνας Νικολαϊδη για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US

Ανάμεσα λοιπόν στα θετικά σχόλια, που έλαβε η Βανδή για την εμφάνισή της είναι γνωστό, πως μια ακόμη μεγάλη θαυμάστριά της είναι η κόρη της, Μελίνα η οποία έκανε μια αποθεωτική ανάρτηση στο instagram (δείτε εδώ τη δημόσια υποστήριξη της Μελίνας στη μητέρα της για όσα λέγονται για εκείνη και το Βασίλη Μπισμπίκη).

Μελίνα για Βανδή