J2US: «Να το κάνουμε...» - Η αφοπλιστική απάντηση του Κωνσταντινίδη στην κάμερα του ALPHA μετά το φιλί με τη Γιαγκούση

Δεν ''κολλάνε'' πουθενά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Να το κάνουμε...» - Η αφοπλιστική απάντηση του Κωνσταντινίδη στην κάμερα του ALPHA μετά το φιλί με τη Γιαγκούση

Ένα από τα πολύ λαμπερά και ενδιαφέροντα ζευγάρια στο J2US δεν είναι άλλο από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη Λίτσα Γιαγκούση με τους δύο να προσφέρουν κανονικό show στο πρώτο live του μουσικού διαγωνισμού.

Εκτός από την προσπάθεια του δημοσιογράφου να τραγουδήσει, δε γίνεται να ξεχάσουμε και το φιλί στο στόμα με την Λίτσα Γιαγκούση κάτι, που όσο να ναι σχολιάστηκε από όλους (δείτε εδώ τη στιγμή).

Έτσι λοιπόν στο 2ο live του Σαββάτου 25/2 λίγο πριν βγει ξανά στην σκηνή το ζευγάρι σχολίασε το φιλί τους με τους δύο να κάνουν ανοιχτά χιούμορ, δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστοι είναι.

Το νέο σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το φιλί με τη Λίτσα Γιαγκούση στο J2US

«Εκείνη τη στιγμή ήταν το καλύτερο, που μπορούσες να κάνεις, γιατί ήμουν αγχωμένος, αλλά αν είναι να το κάνουμε, να το κάνουμε σε μια φάση πιο χαλαρή», είπε με χιούμορ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η αντίδραση του Κοκλώνη για την καλτσοδέτα του Τουτουντζή

Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε με χαρά όλα τα ζευγάρια του, κάνοντας απολαυστικά σχόλια στον καθένα ξεχωριστά. Αυτό ωστόσο, που δεν περίμενε κανείς να πει και χάρισε άπλετο γέλιο είχε να κάνει με την αντίδρασή του, όταν είδε τον Παντελή Τουτουντζή με καλτσοδέτα, την οποία ο Κοκλώνης έβλεπε για ζαρτιέρα.