J2US: Το αναπάντεχο φιλί της Γιαγκούση με τον Κωνσταντινίδη στον αέρα του ALPHA

Πολύ θερμό ξεκίνημα για το ζευγάρι!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
J2US: Το αναπάντεχο φιλί της Γιαγκούση με τον Κωνσταντινίδη στον αέρα του ALPHA

Tο J2US ξεκίνησε με τον πιο δυναμικό τρόπο με τον Νίκο Κοκλώνη πάνω σε μια ντισκομπάλα (δείτε εδώ το απόσπασμα) και στην συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι πήραν θέση για να αποδείξουν την μουσική αξία τους. Παρουσιαστής έχει στο πλάι του, την ίδια κριτική επιτροπή, την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα ζευγάρια άρχισαν με τα αποκαλυπτήρια τους, στη σκηνή του ALPHA και σειρά είχαν να ανέβουν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μαζί με την Λίτσα Γιαγκούση. Οι δυο τους κλήθηκαν να κάνουν ερμηνευτικό ντεμπούτο με την τελευταία επιτυχία του Πάνου Κιάμου, «Θα απουσιάζω», μόλις τελείωσαν όμως, έκαναν μια κίνηση που θα συζητηθεί αρκετά.

Η στιγμή του φιλιού μεταξύ Γιαγκούτση και Κωνσταντινίδη στο J2US

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στο φινάλε του κομματιού που αιφνιδίασε σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον παρτενέρ της. Και αυτό γιατί η Λίτσα Γιαγκούση επέλεξε να… πέσει η αυλαία στην εμφάνιση με ένα.... καυτό φιλί.

Τα σχόλια των κριτών και του Νίκου Κοκλώνη, στη συνέχεια ήταν πολύ θερμά για το ζευγάρι του J2US και η Λίτσα Γιαγκούση πρόσφερε απλόχερα ένα medley με τις μεγάλες της επιτυχίες.

Επιπλέον, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε και ένα... σκονάκι! Τα σχόλια του Κοκλώνη πάντα με αστείο τρόπο προκάλεσαν γέλια, τόσο στους κριτές, όσο και στους διαγωνιζόμενους.