Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά - Η σπαρακτική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

«Μα μείναμε χαμογελαστοί και αντέξαμε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σήμερα, Κυριακή 26/2, συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά που βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο, μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους και επιτυχημένους ηθοποιούς.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2020 ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού και τελικά απεβίωσε τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας και σε ηλικία 88 ετών -δείτε εδώ ποια ήταν τα τελευταία του λόγια. Φυσικά, η τελευταία του σύζυγός, Αλίκη Κατσαβού, θέλησε να γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Η συγκινητική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

«Κώστα, πέρασαν κιόλας τρία χρόνια! Όλο αυτό τον καιρό περπατήσαμε χεροπιασμένοι με το Φοίβο, ανάμεσα σε λογιών - λογιών χαλάσματα, μα μείναμε χαμογελαστοί και αντέξαμε. Αύριο θα είναι η επέτειος του γάμου μας και το Google photos θα μου θυμίσει εκείνες τις μέρες τις γελαστές που είχα το γιο σου στην κοιλιά μου. Μα χθες άνοιξα την ντουλάπα σου κι έκλαψα λίγο. Σε έχω πάντα στην κουΐντα μαζί μου. «Να βγαίνεις στη σκηνή – έλεγες - σαν κάποιος να σου έχει δώσει κλωτσιά». Έφτιαξα και ένα βίντεο για σένα που θα παίξει στο χειροκρότημα στη σημερινή παράσταση. Για μένα το έφτιαξα!

Να θυμηθώ πώς είναι να πατώ το σανίδι μαζί σου! Για να συντηρώ μέσα μου την ελπίδα ότι οι τζίτζικες που κάνουν την καρδιά να τραγουδάει, θα είναι ακόμα χρήσιμοι στο αύριο που ξημερώνει!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Αλίκη Κατσαβού.

Η συγκινητική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Το πρόσφατο ξέσπασμά της για την διαθήκη του

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/12 η Αλίκη Κατσαβού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον γιο της, τον Φοίβο και την έλλειψη του Κώστα Βουτσά.

«Η έλλειψη του Κώστα είναι καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια. Είμαι σκληρό καρύδι, θα τα λύνω όλα. Όταν δεν υπάρχουν άλλα θέματα τα site τα “κίτρινα” ανασύρουν θέματα από το παρελθόν για μεγάλους τίτλους.

Ζούμε την μέρα της μαρμότας, ας ξανασχοληθούμε με την κληρονομιά του Βουτσά. Το θέμα της διαθήκης ξεκίνησε όταν ζούσε ο Κώστας, ο οποίος γελούσε, έλεγαν ο Φοίβος θα πάρει το σπίτι στο Κολωνάκι κι εμείς ήμασταν με νοίκι.

Δεν έχω καμία βοήθεια δυστυχώς, μου λέει ο Φοίβος πως θα μεγαλώσει και θα προσέχει μόνος του τον εαυτό του. Ο Φοίβος μοιάζει πολύ στον Κώστα, αλλά δεν θέλω να το λέω και να το ακούει γιατί έχει και πολλά δικά του αυθεντικά στοιχεία που φοβάμαι ότι θα πνίγουν», κατέληξε η Αλίκη Κατσαβού.