Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την πρωταγωνίστρια του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον σύντροφό της

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα!

NDP Photos
News 26.02.2023 12:27
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Χριστίνα Χειλά Φαμελή καθώς τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον αδελφό του γνωστού ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα, Θανάση, ωστόσο πάντα φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της προσωπικότητας και να απασχολεί μόνο για τα επαγγελματικά της.

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού, (διαβάστε εδώ τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων) ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ΕΡΤ, είχε απαντήσει στο εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της.

Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

«Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στη Real Life, το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσει.

Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι εμπειρίες συγκατοίκησης από προηγούμενες σχέσεις τους φαίνεται πως δεν είχαν πάει πολύ καλά, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως επέλεξαν από κοινού να δοκιμαστούν περισσότερο πριν λάβουν τη μεγάλη απόφαση.

«Η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνο τους, χωρίς να χρειαστεί να πιέσουμε. Η συμβίωση ή ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Κοινή γραμμή και των δύο είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους και όχι μόνο, παρόλο που οι στενές παρέες τους απαρτίζονται από προβεβλημένους καλλιτέχνες.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε βγει η φήμη πως το ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και πως ο κρυφός γάμος τους θα γίνει στην Τήνο μόνο με τα πιο κοντινά της πρόσωπα -διαβάστε εδώ περισσότερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μου είχε σηκωθεί η πέτσα με...» - Άναυδοι στο MEGA με την εξομολόγηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Δυστυχώς: Αποχωρούν από τον Σασμό, Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη;

Share