Καλεσμένη στην εκπομπή Γεια Σου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26/2 η Όλγα Πηλιάκη. Η ίδια φυσικά αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη και τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.
Η γνωστή πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, είναι γνωστό ότι αγαπά πάρα πολύ την οικογένεια της και το δείχνει σε καθημερινή σχεδόν βάση, μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, όπως όταν είχε φυγεί ο Στέλιος Χανταμπάκης για το Survivor All Star (δείτε εδώ την ανάρτηση της).
Οι δηλώσεις της Όλγας Πηλιάκη για τον Στέλιο Χανταμπάκη
«Ασχολείται περισσότερο με το να προσφέρει στην ομάδα και να είναι καλός στα αγωνίσματα. Κάνει υπερπροσπάθεια γιατί μπήκε και με περισσότερα κιλά φέτος. Βλέπω ότι υπάρχει καλή σχέση με όλα τα παιδιά και θεωρώ ότι όλοι τον συμπαθούν πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά η Όλγα.
Μάλιστα, αμέσως μετά, η ίδια αντέδρασε με την ερώτηση που ακολούθησε από τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα αποφεύγοντας τυχόν κακόβουλα σχόλια για την πρώτη συμμετοχή του Στέλιου στο Survivor.
– Υπήρξε κάποιος φόβος, επειδή στο πρώτο Survivor ο Στέλιος είχε βγάλει μια άλλη εικόνα και είχε συζητηθεί κάπως αρνητικά;
«Σε ποια άλλη εικόνα αναφέρεσαι;» απάντησε η Όλγα κοιτώντας τον δημοσιογράφο.
«Θεωρώ ότι και τότε και τώρα ήταν και είναι εξαιρετικός. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί που προσπαθεί να κάνει τους πάντες να περνούν καλά και να γελάνε. Είναι πολύ δοτικός, τώρα από εδώ και πέρα, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους», πρόσθεσε.
«Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου» – Πλάνταξαν όλοι με την εξομολόγηση του Χανταμπάκη
Το πιο σημαντικό έπαθλο ήταν το 15/2 για τις δύο ομάδες του Survivor All Star, καθώς Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνίζονταν για την επικοινωνία.
Όταν λοιπόν έκανε την σχετική ανακοίνωση ο Γιώργος Λιανός πριν την έναρξη του αγωνίσματος, φυσικά όλοι συγκινήθηκαν αρκετά. Περισσότερο απ’ όλους, όμως, ο Στέλιος Χανταμπάκης.
«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου», ξεκίνησε να λέει ο Στέλιος ξεσπώντας αμέσως σε κλάματα, το ίδιο όμως και οι υπόλοιποι παίκτες ακούγοντάς τον.
«Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο Survivor All Star είναι τα παιδιά μου. Ότι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά.
Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού. Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί «φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι» μου έλεγε», συνέχισε να λέει μετά από λίγο ωστόσο αμέσως μετά αποχώρησε, για λίγα δευτερόλεπτα, από τον στίβο μάχης προκειμένου να συνέλθει και να επιστρέψει.
«Καλές συγκινήσεις είναι αυτές, καλές συγκινήσεις» τόνισε ο παρουσιαστής.