«Αβάσταχτο...» - Ραγίζει καρδιές η Σάντρα Βουτσά για τη συμπλήρωση 3 χρόνων από το θάνατο του πατέρα της

Θλιβερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δύσκολη ημέρα ξημέρωσε την Κυριακή 26/2 για την οικογένεια του Κώστα Βουτσά και όσων αγαπούσαν τον πολύ πετυχημένο ηθοποιό, ο οποίος είχε πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό του όταν ειπώθηκε το τελευταίο αντίο.

Τρία λοιπόν χρόνια έχουν περάσει από εκείνη την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός και έτσι τα social media γέμισαν ξανά με αναρτήσεις και μηνύματα στη μνήμη του με αυτό της κόρης του, Σάντρας Βουτσά να συγκινεί.

Η ίδια μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε εξηγήσει μέσα από συνέντευξη, που παραχώρησε τι είχε συμβεί με τη διαθήκη του πατέρα της, κάτι που απασχολούσε τα μέσα.

Θα ήθελα να μου πεις τι συνέβη τελικά με την υπόθεση με τους πίνακες του Κώστα Βουτσά που είχε στην κατοχή της η δεύτερη σύζυγος του, Θεανώ Παπασπύρου.

Την υπόθεση με τους πίνακες αποφάσισα να σταματήσω να την κυνηγώ, γιατί δεν ήθελα να φέρω τις αδελφές μου σε δύσκολη θέση μιας και θα έπρεπε να κινηθώ νομικά εναντίον της μητέρας τους. Προτίμησα την ισορροπία στην οικογένεια από το να διεκδικήσω το δώρο του πατέρα μου.

Το γεγονός πως δεν είχε κάνει διαθήκη ο Κώστας Βουτσάς ήταν λάθος; Έφερε συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας;

Καταρχάς πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα τα χρήματα που κερδίζει από την εργασία του, να τα κάνει ότι θέλει! Ο πατέρας μου είχε τακτοποιήσει όλα αυτά τα θέματα με τον τρόπο που ήθελε εκείνος! Σε αυτές τις περιπτώσεις, λοιπόν, πιστεύω ότι όποιος έχει αντιρρήσεις για το πως τακτοποίησε κάποιος τα περιουσιακά του… τότε αυτός έχει το πρόβλημα.

Μέσα από ένα κολλάζ φωτογραφιών, που ανήρτησε η Σάντρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετέφερε τα συναισθήματά της για τη συμπλήρωση των 3 χρόνων από την ημέρα εκείνη, που έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή (δείτε εδώ το ξέσπασμα της Αλίκης Κατσαβού για τη διαθήκη του Βουτσά).

Η ανάρτηση της Σάντρας Βουτσά για τα 3 χρόνια από το θάνατο του Κώστα Βουτσά

«3 χρόνια χωρίς εσένα...Απίστευτο ακόμα...3 ολόκληρα χρόνια που δεν έχουμε μιλήσει, δεν έχουμε αγκαλιαστεί, δεν έχουμε γελάσει, δεν έχουμε τσακωθεί, δεν έχουμε συζητήσει (με τις ώρες...) δεν έχουμε πάει για φαγητο, δεν έχουμε πάει θέατρο....3 χρόνια χωρίς την αγάπη σου....Αβάσταχτο....Μπαμπά μου Σαγαπω...Το Σαντρι σου....», έγραψε η Σάντρα Βουτσά.