Αποκλειστικό: Μετά την ερωτική απόδραση στην Τουρκία - Επέστρεψαν Παππά & Λάζαρης στην Αθήνα πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Η άφιξή τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Μετά την ερωτική απόδραση στην Τουρκία - Επέστρεψαν Παππά & Λάζαρης στην Αθήνα πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz δεν είναι άλλο από τη Δανάη Παππά και το Λάμπρο Λάζαρη με τους δύο να ξεκλέβουν συχνά χρόνο από το πιεσμένο τους πρόγραμμα με σκοπό να απολαμβάνει ο ένας τον άλλον.

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι πιάστηκε από την κάμερα του Πρωινού γυρίζοντας από το σύντομο ταξίδι, που έκαναν στη Ρώμη, με τους δύο να επιβεβαιώνουν την ανάγκη τους να φεύγουν για λίγο από την Αθήνα (δείτε εδώ το επόμενο βήμα που έκαναν στη σχέση τους).

«Η Ρώμη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις», δήλωσε αρχικά η Δανάη Παππά και συμπλήρωσε: «Δεν έχω πολύ χρόνο με τη δουλειά μου, όπως και ο φίλος μου, επίσης δεν έχει πολύ χρόνο. Θέλουμε όταν βρίσκουμε, έστω και ένα Σαββατοκύριακο, να κάνουμε κάτι γιατί είναι ωραίο και για τη σχέση αυτό το πράγμα, ώστε να μην βαλτώνεις, να έχεις κάτι να περιμένεις».

Όσο για τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και τα σχέδια με τον Λάμπρο Λάζαρη, δήλωσε: «Όλα μέσα στη ζωή είναι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι να ζεις την κάθε στιγμή ακριβώς όπως είναι και να μην κρατάς το συναίσθημά σου προς τα πίσω. Αν νιώθεις κάτι για τον άλλον, να του το δείχνεις».

Εν όψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, η ηθοποιός και ο νεαρός επιχειρηματίας αποφάσισαν να φύγουν από την Αθήνα και έτσι μέσα από αναρτήσεις, που έκαναν στο instagram τους είδαμε να κάνουν μια σύντομη απόδραση στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη.

Δανάη Παππά - Τουρκία

Η άφιξη της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Τα ωραία και ξέγνοιαστα ωστόσο κρατάνε λίγο και έτσι το απόγευμα της Κυριακής 26/2 το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα πιο χαλαρό από ποτέ, καθώς το Youweekly.gr τους εντόπισε στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις αφίξεις.

Δανάη Παππά - Λάζαρης

Δανάη Παππά - Λάζαρης αεροδρόμιο