«Με τη Μαίρη τα πάθαμε όλα μαζί...» - Η αποκάλυψη του Μιχάλη Σαράντη 5 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους

Όσα είπε ο ηθοποιός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μιχάλης Σαράντης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 25/2 στο Καλύτερα Δε Γίνεται με τον ίδιο να μιλάει για τις αλλαγές, που έγιναν στη ζωή του το τελευταίο διάστημα, οι οποίες είχαν γλυκιά και πικρή γεύση, όπως έχει πει και σε άλλες του συνεντεύξεις.

Πιο αναλυτικά, λίγο μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά υποδέχτηκαν μια νέα ζωή στην οικογένειά τους, με την κόρη τους να έρχεται και να αλλάζει τα πάντα (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία με την κόρη τους).

Έτσι λοιπόν, ο ηθοποιός μίλησε για τις δύο πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, αλλά και για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα συναισθήματα, που ζει μέσα από το νέο ρόλο της πατρότητας.

Τα συγκινητικά λόγια του Μιχάλη Σαράντη για τη Μαίρη Μηνά και την κόρη τους

«Με τη Μαίρη τα πάθαμε όλα μαζί. Η Μαιρούλα ήρθε στη ζωή μου μόνο για καλό. Από την πρώτη στιγμή που την είδα έφαγα σφαλιάρα. Την θαύμαζα και πριν την γνωρίσω. Γνωριστήκαμε στον “Απόστρατο” και όταν γινόταν το casting της ταινίας με πήρε η casting director και μου πρότεινε το ίδιο άτομο που πρότεινα για έναν ρόλο και αυτό το άτομο ήταν η Μαίρη. Χωρίς να την ξέρω και χωρίς να έχω στο μυαλό μου οτιδήποτε σε σχέση με το ερωτικό πεδίο. Την πρότεινα επειδή την εκτιμούσα και της πήγαινε πολύ και ο ρόλος.

Τώρα την θαυμάζω και για έναν άλλο λόγο πιο ουσιαστικό. Η Μαίρη μέρα με τη μέρα γίνεται μια εξαιρετική μητέρα, μαγική μητέρα με πολλές δυνάμεις που ούτε η ίδια ήξερε πως έχει. Εγώ έχω αναλάβει αυτή την περίοδο τα της δουλειάς και η Μαίρη είναι στο σπίτι.

Επιστρέφει σύντομα και θα παίξουμε μαζί το καλοκαίρι. Αυτές τις ημέρες τη θαυμάζω κάθε μέρα και πιο πολύ, γιατί οι δυνάμεις της είναι αδιανόητες. Περνάμε φανταστικά, αλλά είναι πολύ δύσκολό να έχεις ένα μικρό παιδί στο σπίτι και κυρίως με τον ύπνο», είπε ο Μιχάλης Σαράντης.