«Μπράβο της και πάντα τέτοια...» - Η ατάκα του Πανταζή για το νέο βήμα στη ζωή της Ζώζας Μεταξά

Διατηρούν καλές σχέσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου μιλώντας ανοιχτά για την πρώην σύζυγό του και μητέρα της Κόνι, τη Ζώζα Μεταξά.

Αφορμή να ερωτηθεί ο τραγουδιστής για την σχέση αυτή του παρελθόντος στάθηκε η συμμετοχή της Ζώζας στη σειρά του Μega, Μαύρο Ρόδο με τον ίδιο να δείχνει, πως δεν κρατάει κακία και προχωράει παρακάτω (δείτε εδώ το χρονικό της σχέσης της Άντζελας Δημητρίου με τον Λευτέρη Πανταζή).

«Αύριο Κυριακή 23/10/22 Κάνω ενα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που αμέσως μετά την αποφοίτηση μου από τη σχολή, επιλέχθηκα για να συγγράφω στην σεναριακη ομάδα της ήδη πολύ επιτυχημένης σειρά του mega <<Μαύρο ρόδο>> που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένη Καπλάνη.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Κρητικό που με πίστεψε, στην Ντίνα την Κάσσου που μου έδωσε την ευκαιρία και τον Γιάννη Καραγιάννη. Τέλος Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Καθηγητές μου στη σχολή σεναρίου του ΑΝΤ1 MediaLab Έναν προς έναν ???? όπως και την διευθύντρια της σχολής Δήμητρα Κωστόπουλου.», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζώζα Μεταξά για το νέο της βήμα.

Η αποκάλυψη της Ζώζας Μεταξά για το νέο επαγγελματικό της βήμα

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για το διαζύγιό του με τη Ζώζα Μεταξά

«Απ’ ό,τι ακούω είναι από τις καλύτερες που συνεργάζονται εκεί πέρα. Αυτό με χαροποιεί, γιατί τελείωσε την σχολή με άριστα, διακρίθηκε και τώρα της δόθηκε η ευκαιρία να μπει σε αυτό το σίριαλ, το οποίο είναι από τα καλύτερα. Κάνει την έκπληξη και για αυτό πάει καλά. Μπράβο της και πάντα τέτοια. Την αγαπώ, είναι η μάνα του παιδιού μου, είναι η γυναίκα που μου χάρισε ό,τι καλύτερο.

Αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Εμείς απλώς δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε. Πάντα θα είμαστε κοντά στο παιδί, πάντα θα είναι η μάνα του παιδιού μου, πάντα θα είμαστε μαζί οτιδήποτε συμβεί στο παιδί μας», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Πανταζής  - Μεταξά