«Αχ βρε γύπα Κόκλα...» - Αδιανόητο περιστατικό με τη Ναταλία Αργυράκη και τον ηθοποιό στον αέρα του ALPHA

«Θα περάσουμε πολύ καλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αχ βρε γύπα Κόκλα...» - Αδιανόητο περιστατικό με τη Ναταλία Αργυράκη και τον ηθοποιό στον αέρα του ALPHA

Την Κυριακή 26/2 ο Κώστας Κόκλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με τον ίδιο να νιώθει πολύ οικεία από τα πρώτα λεπτά, που έκατσε στον καναπέ, μιας και όπως είπε η Ναταλία Γερμανού είναι φίλη του αλλά και από τις αγαπημένες του παρουσιάστριες.

Έτσι λοιπόν, καθ' όλη τη συνέντευξη ακούστηκαν χιουμοριστικά σχόλια από την Ναταλία και τον Κόκλα, με τον ίδιο μάλιστα να παίρνει το λόγο μη διστάζοντας να βάλει στην ίδια διάθεση και τη Ναταλία Αργυράκη.

Τότε μάλιστα ήταν η στιγμή, που αποδείχθηκε πόσο καλά ξέρει η Ναταλία τον Κόκλα, αφού δε δίστασε να τον αποκαλέσει ''γύπα'' για τον τρόπο, που προσέγγισε την συνεργάτιδα της (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Κόκλα).

Το χιουμοριστικό σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στον Κώστα Κόκλα

«Δεν τρελαίνεσαι να δίνεις συνεντεύξεις. Πηγαίνεις μόνο εκεί που ξέρεις ότι θα περάσεις καλά», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού με τον Κώστα Κόκλα να απαντάει: «Έχω έθιμα. Θα πάω μια φορά τον χρόνο σε εσένα και σε άλλες δύο συναδέλφους σου, που εκτιμώ κι αγαπώ. Αλλά σε εσένα το έχω έθιμο.

Δεν μπορώ να μην έρθω να σε δω γιατί δεν βρισκόμαστε έξω. Ναι, αγάπη μου. Παλιότερα που ήσουν πιο μεγάλη, τώρα είσαι πιο πιτσιρίκα και δεν έχεις χρόνο για εμένα και για ανθρώπους της ηλικίας μας. Να αφιερώσω λίγο (σ.σ. στην Ναταλία Αργυράκη) γιατί είμαστε φίλοι στο Instagram, αλλά δεν έχουμε κάνει τόση παρέα. Ελπίζω να κάνουμε, θα περάσουμε πολύ καλά. Είμαι πολύ καλή παρέα».

Ν.Γ.: Η Ναταλία σου ετοίμασε ένα πάρα πολύ ωραίο βίντεο.
Ν.Α.: Για να με συμπαθήσει κι άλλο.
Κ.Κ.: Πού θα φτάσει η ιστορία εν πάση περιπτώσει βρε Ναταλία μου;
Ν.Γ.: Αχ βρε γύπα Κόκλα, δεν αλλάζεις ποτέ.
Κ.Κ.: Τι είναι αυτή βρε; Να δω το βίντεο, που είναι;