Κώστας Κόκλας: «Σχέση δεν θα ήθελα να κάνω, αν δεν...» - Η αναφορά στην προσωπική του ζωή

«Περνάω καλά μόνος μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Κόκλας: «Σχέση δεν θα ήθελα να κάνω, αν δεν...» - Η αναφορά στην προσωπική του ζωή

Το απόγευμα της Πέμπτης 3/02 στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» έκατσε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κόκλας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία αλλά προχώρησε και σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις σχετικά με το διαζύγιό του. Δείτε επίσης εδώ τον κούκλο 13χρονο γιο του

Οι δηλώσεις του Κώστας Κόκλα

«Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να κρατήσει οικογένεια. Η απουσία είναι μεγάλο κομμάτι, πρέπει και ο άλλος να μοιραστεί πράγματα μαζί σου. Το καλύτερο είναι να είσαι ξεκάθαρος. Υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, για έναν άνθρωπο που τον είχες επιλέξει στη ζωή σου, να του εμπιστευτείς πράγματα.

Έχεις κάνει ένα παιδί μαζί του, δεν έχω πάψει να αποδεικνύω ότι κάθε μέρα είμαι εκεί. Για αυτό δεν έχω σχέση, έχω κάνει δύο γάμους, έχω το παιδί μου.

Σχέση δεν θα ήθελα να κάνω και να βάλω έναν άνθρωπο σε αυτή τη διαδικασία, μία δυο φορές που το έκανα ήταν λάθος, πρέπει να είσαι εσύ έτοιμος και μετά να βάλεις τον άλλον στη διαδικασία. Τελευταία φορά που ήμουν σε σχέση ήταν ο γάμος μου. Είχα φλερτ, μου αρέσουν τα κορίτσια. Τώρα πια όμως περνάω καλά μόνος μου».

Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του - «Άλλαξε η ζωή μου γιατί κέρδισα κι άλλα χρόνια ζωής»

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στην κάμερα του Love It αναφορικά με την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στις καταγγελίες του θεάτρου, τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη.

«Άλλαξε η ζωή μου γιατί κέρδισα κι άλλα χρόνια ζωής. Προσέχω την διατροφή μου και πρέπει να προσέχεις και να πηγαίνεις στον γιατρό και να εξετάζεσαι. Να προσέχεις την χοληστερίνη σου, είχα από μικρός και δεν είχα δώσει σημασία. Έτσι συνέβη.Παρά λίγο να το πληρώσω, ήμουν τυχερός γιατί άλλοι σαν κι εμένα το πλήρωσαν.

Ήμουν πάρα πολύ τυχερός γιατί ήμουν με πολλούς ανθρώπους κι έγινε την ώρα της δουλειάς μου. Ήταν κοντά όλα και τα ξεπέρασα. Αν ήμουν αλλού, θα ήταν αλλιώς. Για αυτό θέλει πρόληψη σε όλα τα πράγματα».