Μαρία Κωνσταντάκη: «Τι θέλετε;» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της στον αέρα του After Dark

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαρία Κωνσταντάκη: «Τι θέλετε;» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της στον αέρα του After Dark

Το βράδυ της Κυριακής (26/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «After Dark» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Κωνσταντάκη. Η γνωστή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός, που πρόσφατα είχε αποκαλύψει κάτι για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τι) μίλησε στην εκπομπή του OPEN και τον Θέμη Γεωργαντά για όλους και για όλα.

Η Μαρία Κωνσταντάκη αναφέρθληκε μεταξύ άλλων στην καθημερινή δραματική σειρά "Έρωτας Φυγάς" που πρωταγωνιστεί, μπήκε στο εξομολογητήριο, αλλά κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το χειρότερο πράγμα που της έχει συμβεί μέχρι σήμερα σε οντισιόν.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κωνσταντάκη για την δουλειά της

Ειδικότερα, η Μαρία Κωνσταντάκη εξομολογήθηκε πως «το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μου έχει συμβεί σε οντισιόν, μου έχει τύχει και πολλές φορές, είναι να μην με πάρουν. Δεν σου έρχεται ποτέ τηλέφωνο και κάθεσαι και περιμένεις. Μου έχει τύχει όμως και κάτι που ήταν αμήχανο γιατί ήταν ένας σκηνοθέτης, ο οποίος είχε κάποιο τικ και όποτε έπαιζα εγώ πάνω στη σκηνή έκανε έναν συγκεκριμένο ήχο.

Επειδή ήμουν και πολύ μικρή σε ηλικία, γυρνούσα κάθε πέντε λεπτά και έλεγα «συγγνώμη, α τίποτα». Μετά αυτός ο σκηνοθέτης με πήρε στην παράσταση και έτσι όπως καθόμασταν, στην αρχή στο τραπέζι των αναγνώσεων, μίλαγαν οι άλλοι και αυτός έκανε τον συγκεκριμένο ήχο».

«Κάθε φορά αυτός έκανε τον συγκεκριμένο αυτόν ήχο και εγώ πεταγόμουν γιατί νόμιζα ότι μου μίλαγε! Πέρναγε όλη η πρόβα έτσι. «Τι θέλετε; Α, δεν θέλετε» γιατί ήμουν και μικρή τότε».

«Ήταν περίεργο αυτό τώρα. Ήταν λίγο περίεργο γιατί δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Ήταν αμήχανο» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Κωνσταντάκη στη βραδινή εκπομπή στο OPEN.