ALPHA: Σκάνδαλο με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Μια απόλυση και μια παραίτηση λόγω Κοκλώνη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Σκάνδαλο με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Μια απόλυση και μια παραίτηση λόγω Κοκλώνη

Ένα βίντεο για ένα πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα του σταθμού έχει φέρει όπως φαίνεται τα πάνω κάτω τις τελευταίες μέρες όπως στην εκπομπή του ALPHA και της Κατερίνας Καινούργιου, με τίτλο Super Katerina.

Παραιτήσεις και απολύσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρθηκαν μέσα από την εκπομπή «Γειά σου» χθες, Σάββατο 26/2 (μια εκπομπή που είχε "κατακεραυνώσει" την Super Κατερίνα πριν μερικές μέρες αποκαλώντας ξεκάθαρα ριάλιτι), η δημοσιογράφος της εκπομπής Φαίη Φώτου, απολύθηκε, αφού το βίντεο που είχε ετοιμάσει για την πρεμιέρα του J2US δεν άρεσε ούτε στην παραγωγή, ούτε στον Νίκο Κοκλώνη, ούτε στην παρουσιάστρια.

Όπως ενημερώθηκε η ρεπόρτερ «το υλικό που χρησιμοποιήθηκε στο συγκεκριμένο βίντεο δεν παρουσίαζε στο τηλεοπτικό κοινό, πόσο υπερπαραγωγή ήταν η πρεμιέρα του σόου του Νίκου Κοκλώνη».

Όμως, όπως έγινε γνωστό, την ευθύνη την ανέλαβε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Κατερίνα Πόθα, η οποία παραιτήθηκε αφού λόγω της θέσης της έχει τον τελικό λόγο για τα όσα βγαίνουν στον αέρα. Όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν η παραίτηση αυτή έχει γίνει δεκτή, καθώς όλες τις υπόλοιπες μέρες το όνομά της εξακολουθούσε να υπάρχει στους τίτλους έναρξης.

«Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι πιο ήρεμος. Κατάφερε να βρεθεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο είναι πιο ήρεμος κι είναι η φωνή της λογικής. Βέβαια, αυτοί τσακώνονται μεταξύ τους, με την παρουσιάστρια, με τον Μικρούτσικο. Αυτή η εκπομπή είναι περιβόλι. Ναι, είναι ριάλιτι», ανέφερε μάλιστα γνωστή δημοσιογράφος για την εκπομπή της Καινούργιου -δείτε εδώ ποια.