Δεν πρόλαβε να μπει στο πλατό του έσβησαν τούρτα - Η έκπληξη της Μελέτη σε συνεργάτη της για τα γενέθλια του

Κλείνει τα 41!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δεν πρόλαβε να μπει στο πλατό του έσβησαν τούρτα - Η έκπληξη της Μελέτη σε συνεργάτη της για τα γενέθλια του

Το πρωί της Δευτέρας (27/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχαν γιορτή. Ένας συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη έχει γενέθλια και η παρουσιάστρια μαζί με όλους τους υπόλοθιπους συναδέλφους ήθελε να του κάνει μια έκπληξη, όπως στην Άννα Ζηρδέλη (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός, γιόρτασε τα γενέθλιά του στο πλατό αφού οι συνεργάτες του τού είχαν πάρει μια τούρτα και τους είπαν το γιορτινό τραγούδι στον αέρα του MEGA.Ο γνωστός δημοσιογράφος έγινε σήμερα 41 ετών, όπως αποκάλυψε και με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η τούρτα έκπληξη της Μελέτη στον Τσουρό

«Επειδή χθες ήταν Κυριακή δεν γινόταν να είμαστε εδώ, και τώρα πρέπει να γίνει σωστά, παρακαλώ πολύ να γίνει σωστά και να πέσει το τραγούδι. ΣΩΣΤΑ!» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός, μόλις άκουσε το τραγούδι άρχισε να γελάει.

«Να ζήσεις Κωστάκη και χρόνια πολλά μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά παντού να σκορπίζεις της νιότης το φώς και όλοι να λένε να ένας Τσουρός».

«Πρέπει να βάλει το κεράκι σε ένα ποτηράκι με πολύ ζάχαρη κα;ι νερό» συμπλήρωσε η Άννα Ζηρδέλη και η Ελεονώρα Μελέτη αναρωτήθηκε που τα γνωρίζει όλα, η συνεργάτιδα της.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Τσουρό

  • Ο Κώστας Τσουρός έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 26 Φεβρουαρίου 1982
  • Το Ζώδιό του είναι Ιχθύς
  • Το ύψος του είναι 1,84 m
  • Kατάγεται από την Σκιάθο και την Ζαγορά του Πηλίου
  • Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών
  • Ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στα δελτία ειδήσεων της στην ΕΡΤ.
  • Το πρώτο του ρεπορτάζ ήταν εκκλησιαστικό και έτσι διαπιστεύτηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτοντας θέματά του
  • Το 2010, η οικονομική και πολιτική επικαιρότητα της χώρας τον μεταφέρει στο οικονομικό ρεπορτάζ και μετέπειτα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, αλλά και στο πρωινό, ενημερωτικό μαγκαζίνο, «ΝΕΤ παντού». Έμεινε στη δημόσια τηλεόραση για περίπου 10 χρόνια, μέχρι το 2013.