«Δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου» - Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά με την ατάκα του Πάνου Μουζουράκη

Γέλασε ευγενικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου» - Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά με την ατάκα του Πάνου Μουζουράκη

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας μίλησε το βράδυ του Σαββάτου 25/2 ο Πάνος Μουζουράκης κατά την διάρκεια του δεύτερου live του The Voice (δείτε εδώ τα Higlights της βραδιάς), στο οποίο είναι coach για έβδομη μάλιστα χρονιά.

Η ατάκα του Πάνου Μουζουράκη για την Φαίη Σκορδά και τα προσωπικά του

Ο γνωστός λοιπόν τραγουδιστής αναφέρθηκε στις ήττες του στο μουσικό talent show ενώ έκανε μια δήλωση και για την Φαίη Σκορδά σχετικά με τα προσωπικά του, μιας και τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν έντονες φήμες ότι η σύντροφος του, Μαριλού Κοζάρη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί -διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Η Φαίη Σκορδά μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου και από τότε την αγάπησα» τόνισε ο Πάνος Μουζουράκης με την παρουσιάστρια να γελά ευγενικά.

Ποια είναι η πρώην του, Τζίνα

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα. Όταν ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μπήκε και εκείνη στην οικογενειακή τους εταιρεία και ασχολήθηκε με την έρευνα, την παραγωγή αλλά και την επεξεργασία του υλικού. Μετά το τέλος του λυκείου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έζησε και για ένα διάστημα στη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής γραφής.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Τζίνα Βαρελά επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία όπου εργάστηκε για χρόνια ως ηθοποιός. Έχει παίξει αρκετούς ρόλους σε ταινίες τρόμου αλλά και την Κόκκινη «Power Ranger» σε μία από τις εκδοχές της παιδικής σειράς.

Λίγα χρόνια αργότερα, οδηγήθηκε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε με τη μόδα μέχρι να επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική. Το 2012 μετακόμισε στην Ελλάδα, εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος και φωτογράφος ενώ λίγο αργότερα ίδρυσε ένα Drama Therapy πρόγραμμα για παιδιά.