«Δεν θα ασχοληθώ με...» - "Κόλαφος" η Μαρίνα Λαμπροπούλου με τον Τάσο Ξιαρχό

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν θα ασχοληθώ με...» -

Το πρωί της Δευτέρας (27/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρίνα Λαμπροπούλου. Η γνωστή χορογράφος, που πρόσφατα μίλησε για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα του MEGA και έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Τάσο Ξιαρχό, που είχε προσβάλλει την κριτική επιτροπή του Dancing with the star.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Λαμπροπούλου για τον Τάσο Ξιαρχό

«Όταν ενημερώθηκα για τα νούμερα τηλεθέασης του Dancing With the Stars στεναχωρήθηκα. Επειδή άρχιζε να με επηρεάζει είπα μην ασχολείσαι, συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου. Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που έχουν τόση πίκρα μέσα τους. Δεν μπορείς να ακυρώνεις ανθρώπους του χορού χρόνια όπως είμασταν και οι τέσσερις μας», δήλωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου στην Άννα Ζηρδέλη.

Για το εάν έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση, η Μαρίνα Λαμπροπούλου αποκάλυψε πως «ένας δάσκαλος που τον έχουν όλοι εκεί ψηλά, μας πέταγε το παπούτσι του την ώρα της διδασκαλίας. Δεν μου έχει γίνει ποτέ ανήθικη πρόταση, επειδή ήμουν «αγριοκάτσικο», έτσι με έλεγε και ο Μανουσάκης».

«Η πιο όμορφη στιγμή μου ήταν όταν γέννησα, παρότι δεν ζει ο πατέρας του, τον λατρεύω. Ο γιος μου είναι 13, ο σύζυγος μου χάθηκε» όταν ο γιος μου ήταν 6, τώρα του βγαίνει και το περνάμε όλο, πίστευα έχει ηρεμήσει μέσα του.

Ο γιος μου όσο μεγαλώνει τόσο πονάει, επειδή έχει πεθάνει ο πατέρας του. Λυγίζω μόνη μου, κλείνω την πόρτα και λυγίζω. Θα ήθελα να υπάρχει η οικογένειά μου. Αν ζούσε ο άνδρας μου θα έδινε αγάπη στο γιο μου»