Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ποιος το κρίνει αυτό;» - Η όλο ειρωνία ατάκα του για το "Πρωινό μας"

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ποιος το κρίνει αυτό;» - Η όλο ειρωνία ατάκα του για το

Το πρωί της Κυριακής (26/2) στην ψυχαγωγική εκπομή «Open Weekend» αναφέρθηκαν στα όσα συνέβησαν στην τηλεοπτικές εκπομπές και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ "Πρωινό μας" και "Happy day" (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Όλο αυτό ξεκίνησε βέβαια, με το διαζύγιο των Ζουγανέλη και Δημητρίου, που σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου, στην πρωινή εκπομπή του ALPHA και η Έλενα Χριστοπούλου το θεώρησε "λαϊκό" και τον σχολιασμό, αλλά και το ρεπορτάζ.

Από πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε πως ουδέποτε άφησαν να εννοηθεί ότι ο λόγος του χωρισμού του ζευγαριού ήταν ένα τρίτο πρόσωπο ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι:

«Εγώ δεν είμαι είδηση, είδηση είναι το ρεπορτάζ μου. Λαϊκισμό δεν κάνω, αλλά το Happy Day, με τα ποσοστά που κάνει, έχει τη λαϊκή αποδοχή».

Τα σχόλια του Κωνσταντάρα για την κόντρα των Happy Day και Πρωινό μας

Στην πρωινή εκπομπή του OPEN, λοιπόν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "έσφαξε με το γάντι" το «Πρωινό μας» με το σχόλιο ότι η ενόχληση προκλήθηκε για το γεγονός ότι δεν έβγαλαν πρώτοι την είδηση.

«Ποιος κρίνει αν είναι λαϊκό; Προφανώς στενοχωρήθηκαν γιατί το είπαν πρώτοι οι άλλοι και ήθελαν να το πουν αυτοί. Αυτό είναι το μόνο που τους πείραξε, είμαι σίγουρος» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, είναι από τους ανθρώπους που δεν διστάζουν να προυν την γνώμη τους για οποιδήποτε θέμα είτε με ήρεμο, είτε με πιο επιθετικό τρόπο. Μια από αυτές ήταν και όταν "άδειασε" την παραγωγή του ΣΚΑΙ.

«Η κάμερα είναι στο ένα μέτρο ακριβώς, είναι πάρα πολύ κοντά, είναι από τις στιγμές που η παραγωγή κάνει τα στραβά μάτια που οι μπλε με τους κόκκινους έρχονται κοντά, γι' αυτό το ζευγάρι μόνο κάνουν τα στραβά μάτια και τους αφήνουν γιατί συνήθως, όταν πάει να πλησιάσει ένας κόκκινος έναν μπλε, σε χωρίζουν αμέσως. Εδώ όμως είναι το ζευγάρι που πρέπει να πουληθούν και κάποια ενσταντανέ», είπε αρχικά "αδειάζοντας" και το ΣΚΑΪ, αλλά και την παραγωγή γενικότερα.

Και κατέληξε: «Εμένα δεν μου άρεσε η έκφραση καθόλου. Αν θες να γίνεις μπαμπάς, επειδή ζήλεψες κάποιον γονιό είναι λάθος λόγος για να γίνεις μπαμπάς».